Татяна Дончева: Когато се налага, ще удрям по масата

  • 28 октомври 2016 19:25

  • 6760
  • 5
Татяна Дончева: Когато се налага, ще удрям по масата
©

Аз и Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в сме с общи разбирания и ценности. С него сме минали през много перипети и проблеми, но не сме поддали на натиск.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ кандидатът за президент от коалиция "Движение 21-НДСВ" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Съдебната система е подчинена на мутрите и мафията. Това е в основата на усещането у гражданите, че в държавата няма справедливост. Президентът трябва да избира главния прокурор. Президентът ще носи своята отговорност. Ако главният прокурор бъде оставен в сегашната лобистка система, той само ще оправдава, че системата е виновна за неговите действия. Личният залог е изключително важен, категорична беше Дончева.

Аз познавам политическата джунгла в България. Не мисля, че някой нов човек ще успее да се оправи в тази джунгла. Аз съм категорично против "задкулисието" и това е ясно от повече от 15 години. Знам кой стои в това "задкулисие". Атаките срещу мен от определени медии показват, че въря в правилната посока, каза още тя.

Ние искаме българинът да има лично достойнство. Не искаме българинът да бъде притискан и малтретиран. Мерките за това минават през културата, образованието и социалните придобивки. Трябва да има едно разпределяне на държавния бюджет, за да може всеки гражданин да получава гарантиран минимален доход. Ако бях президент, нямаше да наложа вето на бюджета без предупреждение. Когато се налага, ще удрям по масата. Когато се налага, ще го караме со кротце со благо. Аз съм човек с визия и хватка. Разчитам на гражданите. В БСП управлява олигархичното крило и много симпатизанти не харесват това. Те могат да ме подкрепят. С десницата имаме допирни точки за съдебната система. Няма да се договарям нито с БСП, нито със сегашното управляващо крило на РБ, което е част от правителството, нито с ДПС, обяви Дончева.

Аз съм убеден българофил. На ясно съм, че във външната политика не трябва да се перчим и да показваме мускули. Там трябва да сме по-меки. Със сигурност трябва да използваме контактите на Симеон Сакскобургготски. Ние с Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в ще бъдем творчески екип, който познава в детайли всички проблеми в държавата. Гражданите познават моите възможности в дебати и страха на някои от моите опоненти. Днес видяхме двама смели господа, които не пожелаха да се изправят срещу мен и това говори достатъчно, завърши Дончева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6760 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
САМО ПИТАМ

2016.11.01 | 21:32

5
КОЙ ще удряш, като и ти си от "кой"-четата на Прехода?

2016.11.01 | 21:32

4
удря ....ама под масата ...и на царя ,побарва пак там ...
НИНОВА, ЛЪЖАТА И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2016.11.01 | 21:32

3
СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ КАТО КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, ОВЧАРОВ, АСПАРУХОВ, СТОЙНЕВ И ПОДОБНИ НЯМА КАК ДА НИ ГОВОРЯТ ЗА СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА И СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА. ГЕНЕРАЛА РАДЕВ ПОЛУЧИЛ ОТ ДЪРЖАВАТА 200 000 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕТО СИ И СЕГА ДА ГОВОРИ ЗА БЕДНИТЕ Е ЦИНИЗЪМ. ВРЪХ НА ЦИНИЗМА. КАК СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ДРУГАРИ КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ИЛИ СЪС КРАЖБИ НА НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО ? ЗАЩО ТОЧНО ВИЕ ДРУГАРИТЕ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА БСП СТЕ ОЛИГАРСИ НА БЪЛГАРИЯ ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ МИЗЕРСТВАЩИТЕ НО ЧЕСТНИ СОЦИАЛИСТИ ? ЗАРАДИ ТАКИВА АКАТО ВАС СЕГА ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ЧЕРВИ В ГРОБА СИ ? ДОВЕДОХТЕ БСП ДО ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ. БЕЗСРАМНИЦИ НАГЛИ .
stoiko

2016.10.31 | 17:16

2
Stara furnadziiska lopata,ve4e savsem se raztropala.

2016.10.28 | 21:09

1
а тия от ;задкулисието; имена имат ли си ? нали всеки трябва да знае , или сами адвокатите и следствената ;тайна; , точно тая джунгла от приклякания и навеждания ни държи още в тъмните векове

Добави коментар

Водещи новини