Оперни звезди пяха в подкрепа на Татяна Дончева и Минчо Спасов

  • 28 октомври 2016 17:09

  • 4588
  • 1
Оперни звезди пяха в подкрепа на Татяна Дончева и Минчо Спасов
©

Оперните звезди Юлиан Константинов, Цветелина Василева и Иван Момиров пяха в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в.

Концертът продължи повече от час пред събралите се над 300 души в читалище "Отец Паисий" във Варна. Преди концерта Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в представиха основните приоритети от платформата си - конституционната реформа, поставянето на образованието и културата като национални приоритети, въвеждане на социален минимум, засилване на сътрудничеството с държавите от Вишеградската четворка и др. Дончева призова младите хора да бъдат активни, като подчерта, че те трябва да са основната движеща сила за необходимите промени.

Подкрепата си за кандидат-президентската двойка заяви още веднъж директорът на Регионалния исторически музей в Добрич и автор на учебник по "Родинознание" Костадин Костадинов. "За решаването на проблеми като деградацията на образованието у нас и поставянето му под влиянието на чужди държави, са нужни решителни действия от хора, които не се страхуват да защитават националния ни интерес. Такива хора виждам единствено в лицето на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Минчо Спасов" заяви Костадинов.

Преди срещата си с гражданите Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в бяха гости на представянето на автобиографичната книга на Негово величество Симеон Сакскобургготски "Симеон II. Една необикновена съдба".

Последвайте канала на

Novini.bg
4588 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.11.01 | 14:13

1
Дончева-едно от "кой"-четата на прехода , като адвокат на мутрите-бизнесмени!

Добави коментар

Водещи новини