Татяна Дончева в Русе: Трябва да се сложи край на единствената в света демократична диктатура, която

  • 27 октомври 2016 16:13

  • 4915
  • 10
Татяна Дончева в Русе: Трябва да се сложи край на единствената в света демократична диктатура, която
©

"Трябва да се сложи край на единствената в света демократична диктатура, която в момента е наложена на България", заяви кандидатът за президент Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в по време на среща със симпатизанти в Русе.

"Една държава в 21-ви век се изгражда институционално и има различни институции с подготвени държавни служители с функции и компетенции. А не всичко да се върши от един човек и като падишаха в средните векове той да решава всички въпроси - икономически, административни, политически, международни и всякакви други", допълни тя.

Според Дончева президенските избори са важни, защото това не е бутафорна институция, а е визионерската институция, която може да разбърка картите на статуквото. "Начело на държавата трябва да е човек, който знае действително как стоят нещата. В България няма нормална икономика, за да не кажа няма никаква икономика. Ние сме много далеч от това да откриваме производства, да търсим пазарни ниши, да кооперираме България с други страни. Икономиката е сведена до разпределяне на европари", каза още Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Приоритет за кандидат-президентската двойка "Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в - Минчо Спасов" са конституционната и съдебната реформа, както и развитието на образованието и културата.

Кандидатът за президент на коалиция "Движение 21 - НДСВ" се срещна със съмишленици и симпатизанти и в Тутракан, и Силистра. „Не сме очаквали този преход да протече толкова дълго и да има такива плачевни резултати за нацията. Това е имитация на демокрация. Политически сегашната система е чиста диктатура", каза тя. Според Дончева има нужда от промяна, която трябва да се случи въпреки страха и всички трябва да се борят за нея. Гражданите трябва да повярват, че техният глас е важен.

Последвайте канала на

Novini.bg
4915 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
САМО ПИТАМ

2016.10.27 | 19:45

6
Кой от кандидатите е по интелигентен, спокоен, точен... от Трайков?

2016.10.27 | 20:14

10
Как КОЙ -Еми този Унуфри!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Жури

2016.10.27 | 20:12

9
Изберете поне веднъж една хубава пи.....ка да ни представлява бе Хора ! Какво и е на Цачева.Пи...ката и е като кофа на фадрома,погледа като на Борисов след секса с кмета Е Кво .не е ли филия -майна
Избирател

2016.10.27 | 20:05

8
По голям ПРОСТАК от Борисов -няма Който и друг да ,но да не е от Герб Реформатори и ПФ Внимавайте Хора да не ви клати кмета на Симитли!!!!!!!!!!!!!!!!!Заради този срам и в Албания знаят.

2016.10.27 | 19:58

7
Трайков-Президент! Единствен от всички кандидати се откроява: спокоен, интелигентен, мислещ, точен...
Манев

2016.10.27 | 19:35

5
Татяно не ти ли увря главата, че не всички народи са готови за прословутата демокрация.
тина

2016.10.27 | 19:20

4
Абсолютна истина.От шест години в град Кърджали дерибейства зловещата Цвета Караянчева.Под нейно давление са уволнени десетки служители,учителии директори само защото не са от ГЕРБ.В града властва страхът несигурността.По-несигурна и безнадежна обстановка не е имало.
АБДАЛ

2016.10.27 | 19:10

3
Балами! И да не забравяте, че тя е едно от многото "кой"-чета на прехода, като адвокат на мутренския Мултигруп. И се е клела: " Винаги верни на Партията! Заклех се!".
я

2016.10.27 | 19:10

2
ще бори статуквото като дава още власт на тираните , недоумявам дали е заблудена или си мисли че ние живеем на друга планета , а най-вероятно изобщо няма представа за теглилата на народа си
123

2016.10.27 | 18:45

1
Единствената в света демократична диктатура?!!! Тая комунделска московска подлога защо не брои и Путинова Чебу-раша, дето демокрацията е много по-бутафорна и българската е по-нейн проект или проекция по-точно!!!

Добави коментар

Водещи новини