Татяна Дончева: Куклите на конци не могат да донесат промяната (видео+снимки)

  • 24 октомври 2016 09:15

  • 10574
  • 8
Татяна Дончева: Куклите на конци не могат да донесат промяната (видео+снимки)
© Novini.bg

Куклите на конци, които в момента се пробутват от статуквото, не са хората, които могат да дадат алтернатива на страната и необходимата промяна. Това коментира в интервю за Novini.bg Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, кандидат за президент на "Движение 21-НДСВ".

Различията с БСП и АБВ

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в призна, че е по-добре, че не са се обединили с БСП и АБВ. Тя е категорична, че събирането на трите партии е щяло да бъде конюктурно за изборите и избирателят е щял да си каже, че всички са "един дол дренки". И вметна, че ген. Радев беше близък до оръжейното лоби, което е близко и до Георги Първанов.

Партньорството с НДСВ

"Водихме разговори с една група хора, с които се познаваме от 2001 г., а и от по-рано, за възможните варианти. Така стигнахме и до 2-3 имена, измежду които Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в, Станимир Илчев и Огнян Герджиков. Спряхме се на Минчо Спасов и той постави въпроса да представлява политическата партия, към която принадлежи", разказа Дончева.

Кандидатът за вицепрезидент Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в пък допълни, че това е "една явна коалиция, за разлика от коалицията Пеевски – Борисов".

Изборни манипулации

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в е категорична, че умишлено не се допуска друг участник в дебат с Цачева и Радев.

"Вчера да ви обясняват, че сте присъствали на дебат, пред който Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са просто от четата чавдарче", възмути се тя.

"60% сгрешени протоколи на местните избори и видите ли прокуратурата мълчи. Като я погледнем, си спомняме думите в къщата в Банкя на Н. Кокинов към Борисов за Цацаров "Ти си го избра", допълни Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в.

Съдебна система на светло

"Тъй като в България лобистите, мафията и мутрите са превзели много отдавна системата и на практика ВСС се формира от група лобисти, делегатските корпуси в прокуратурата също са под контрола на тези групи лобисти, трябва да избегнем това обстоятелство - който и да е президент да бъде сезиран с предложение, което той не одобрява", каза Дончева.

Според Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в така ще се избегнат случаите, в които "прокурорите ходят в Банкя по терлици да искат повишение".

Междувременно Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в се обяви за борба със статуквото. Лидерът на "Движение 21" не спести критика и към коалиционните партньори, които определи като "болонки", заради това, че се съгласяват сляпо с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Чуйте повече за приоритетите на Дончева и Спасов във видеото!

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
10574 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2016.10.24 | 23:06

8
всичките ни политици са кукли на конци дърпани от монополите.а другите не се допускат до политическата сцена за да не променят статуквото на вечно робство и бедност
Не е точно така,

2016.10.24 | 13:00

1
но общо взето си прав. Грешиш за статуквото на робство и тн. Та понеже си прав за куклите - затова няма смисъл от тия писаници, които ги правиме тука. Е платените са друга работа - те работят.

2016.10.24 | 22:52

7
на адвокат -вяра нямам ,още повече на гладен политик-адвокат ...
естет

2016.10.24 | 14:41

6
Цецка си е убавица в сравнение с това човекоподобно

2016.10.24 | 14:41

5
кур за герб

2016.10.24 | 14:41

4
каква идилия ,баба козарка и до нея ...пръч ,ама не турски ...и тая по скоро ще се търкаля ,отколкото да ходи ,бая се е ояла горката ...

2016.10.24 | 13:37

3
Промяната в тази страна, обикновено идва отвън.

2016.10.24 | 13:37

2
Много ми харесва рекламата , в която овце превозват вълк.

Добави коментар

Водещи новини