Дончева: Борисов се опитва да плаши българския народ с думите за оставка (видео+снимки)

  • 04 октомври 2016 14:20

  • 9252
  • 2
Дончева: Борисов се опитва да плаши българския народ с думите за оставка (видео+снимки)
© "Движение 21"

"Решителен и отговорен президент" е рекламният слоган на кандидат-президентската двойка Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Минчо Спасов.

Това обяви Станимир Илчев на пресконференция, на която бяха представени предизборния видеоклип, слоган и уебсайт на двамата кандидати. Самата Дончева разкри подробности около заснемането на клипа.

"В него участват вълк и овца. Има и сено. В самото начало клипът е заснет с дрон. Аз съм в лодката с животните. Аз до този момент не бях управлявала лодка и беше доста трудно. Най-добре се държеше овцата. Идеята на клипа е, че можем да пренесем вълк, овца и сено от единия бряг на реката до другия невредими. Опитваме се да покажем, че ще намерим решение на проблемите", обясни тя.

Уебсайтът на двойката ще съдържа биографични данни за Дончева и Спасов и предстоящи предизборни избори. Ще има и английска версия.

"При всички случаи думите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за оставка и предсрочни избори не издават увереност. Той се опитва да плаши българския народ. Пиарите са му внушили, че българският народ не обича много избори. Премиерът се опитва да нагнетява напрежение. Със сигурност се усеща неувереност в думите му. И друг път съм заявявала, че няма да коментирам други кандидатури. Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 е проводник на политиката на ГЕРБ. Сентенцията за майката на нацията роди още веднъж вид: Като гледам майката и бащата на нацията, си мисля, че генетиката е точна наука", каза още Дончева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
още ха-ха-ха

2016.12.09 | 16:46

2
Ти си вълк в овча кожа мутресо, вносителка на лобистки поправки в законите/да си спомним поправката "Ванко 1"/ насочени в услуга на престъпниците!
ха ха ха

2016.10.05 | 13:25

1
Аз бих си изгонила ПР-те за такъв предизборен клип!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини