БСП ще търси сметка на Кадиев за изборите

  • 25 ноември 2011 07:06

  • 1227
  • 3
БСП ще търси сметка на Кадиев за изборите
© Булфото

Градският съвет на БСП в София ще потърси сметка на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в за резултатите от изборите в София.

Очаква се на заседание в понеделник червените да поискат отговор от Кадиев защо личният му резултат в София е по-нисък от този на листата за съветници. Докога Кадиев ще се държи като лидер, след като Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска го бие за втори път от раз, възмутени са софийските социалисти.

Червените очакват от него и отговор защо не е изпълнил обещанието си да напусне СОС, ако БСП не спечели 18 съветници. По време на номинацията си Кадиев се зарече да увеличи червените общинари в столицата с 50%. Сега ни обяснява, че обещанието му било да напусне, ако резултатът е по-нисък от 12, а тогава каза друго, коментираха пред „Монитор“ членове на червеното ръководство.

Сметка ще му бъде поискана и за подарените от съпругата му билбордове, заради които социалистите се обясняваха цяла кампания, че нямат нищо общо с номерата на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Лидерът на РЗС стана герой на вицове преди две години, когато приятелски фирми буквално пренаселиха магистралите с лика му.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1227 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
РАДИО ЕРЕВАН

2013.01.14 | 21:29

3
В ЦК на БСП е доловен следният разговор по темата. Cтавало въпрос за проценти докато единият от двамата не подал ръка и не казал Fифти Fифти.
Емо

2013.01.13 | 19:31

2
Най-после тоя нагъл, арогантен тип си намери майстора! А е и време да разкарат жена му- другарката Кадиева от Националната телевизия, че се е увъртяла в далавери още с предишното ръководство и се държи със зъби и нокти да не изпусне сладкия си пост. 0 0
владо

2013.01.13 | 19:31

1
Започнаха да се самоизяждат :):), типично по комунистически!Айде Калфин има де да се скрие от "народната червена любов" - в европарламента, докато излагацията с неадекватната му кандидатура за президент отмине! Но Кадиев ще го схрускат, както винаги правят с провален комунист, ега..и и партийката?!?! Ноо така им се пада - грозна негативна кампания , никакъв професионализъм и компетенция , първосигнални послания - как да победиш????????? Пак с малко ги биха , нищо следващия път - двойно по - малко гласове / те и червените бабички вечееееее............/:):):)!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини