Божидар Димитров: Кметовете на ГЕРБ преобразиха градовете си

  • 02 ноември 2015 09:49

  • 2340
  • 2
Божидар Димитров: Кметовете на ГЕРБ преобразиха градовете си
© Булфото

Партията и харизмата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г играят своята роля, но основната заслуга е на кметовете. Преди 4 години Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи един гениален ход – определи като кандидати за кметове млади, амбициозни, знаещи и можещи хора. Тези млади хора преобразиха градовете си и ако някой не го вижда, значи е слепец.

Това каза проф. Божидар Димитров, историк и директор на Националния исторически музей, коментирайки резултатите от местните избори в предаването „Всяка сутрин” по Канал 3 . „Бургас не е това, което беше преди 4 години, а е много по-хубаво. 3 пъти е избиран за най-добър град за живеене. Същото е в Стара Загора и на много други места. От тук нататък, всички гласуваха за тях, защото те вече бяха дали видими резултати, които задоволяват хората”, посочи проф. Димитров.

Помолен да коментира резултатите от местните избори на БСП, той отговори: „Там има нещо, което никой не го казва. Не може да правиш лява партия и да заемаш лявото пространство, което го има във всяка държава и общество, когато в ръководството са се наредили мултимилионер до мултимилионер. Как искаш от един капиталист, казано на тяхната терминология, да работи за социално-слабите хора, защото левите обикновено работят в това пространство”, допълни проф. Димитров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2340 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
манев

2015.12.15 | 21:36

2
Г-н Димитров"гениите" от БСП са на друго мнение.

2015.12.15 | 21:36

1
Пълни глупости на Б.ДИМИТРОВ .Вървете в много градове и виж как са променени!

Добави коментар

Водещи новини