Кунева: Не сме две империи, които плячкосват един град (видео)

  • 02 ноември 2015 08:21

  • 3024
  • 5
Кунева: Не сме две империи, които плячкосват един град (видео)
©

"Да поздравим партньорите и да кажем отлична работа. Впечатлена съм от работоспособността на Цветан Цветанов", заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия председателят на ДБГ и вицепремиер Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Припомняме ви, че ГЕРБ спечели балотажа за местни избори, освен в Плевен.

Така основната интрига след края на изборите се оказа между ГЕРБ и Реформаторите. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г дори поиска извинение от представител на Реформаторския блок. Размениха се и обвинения в купуване на гласове. Основната причина за гнева на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на вчерашната пресконференция бе загубата в Плевен.

Припомняме ви, че Борисов заяви вчера следното: "За Плевен положих огромни усилия да загубим този град, заради което ми се сърдят съпартийците, но го направих заради толерантността”.

"Хората не са крепостни. Да оставим сравненията с миналото. Не сме в ситуация на две империи, които плячкосват един град, нито пък сме в ситуация в Средновековието, когато можем да кажем на хората къде да насочат своя глас. Напротив, плевенчани са достойни хора, които мислят и знаят как да бъде управляван града им”, заяви Кунева.

Кунева отдели от изборите репликите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че не може да се говори за „изчегъртване” на ДПС. "Аз подобни изрази не използвам – не се говори с такъв тип думи. ДПС са една много важна партия, това е факт – трябва да се говори с повече уважение. Не обобщавам какъв е тонът на ДСБ и не мога да говоря от името на всеки техен член", подчерта Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Кунева изрази задоволство от победата на Реформаторите в Добрич. Там Йордан Йорданов спечели с 50,61% подкрепа. Според вицепремиера Йорданов е пример как можело да се връщат младите българи в България. Кунева извади като добър пример и новия кмет в Чепеларе – Славка Чакърова (57,97%). По думите на Кунева новата кметица убедила преди балотажа болшинството от партиите да я подкрепят.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3024 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.10.09 | 11:08

5
Куно, ти си първата, която предаде България! Пука ти, та ти дреме! Сега правиш номера!

2015.11.03 | 09:03

4
Така е. Вие сте една политическа клика която плячкосва цялата държава!
ros

2015.11.03 | 03:33

3
25 godini politicite ograbvat darjavatai horata v neia.POZOR,no taka im se pada - schtom si mal4at schte gi ograbvat.

2015.11.02 | 19:55

2
яж свинска мас

2015.11.02 | 19:55

1
ПО думите на Куневица ,са платили повече от ГРОБ и за това са спечелили !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини