Даниел Вълчев: Снощи премиерът беше малко превъзбуден

  • 02 ноември 2015 07:53

  • 4821
  • 4
Даниел Вълчев: Снощи премиерът беше малко превъзбуден
© Булфото

Най-важното е една каруца да върви. На тези избори показахме, че нашата каруца върви.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Даниел Вълчев от Движение България на гражданите. Изборите показаха и някои наши слабости. Говоря най-вече за късната регистрация. Това доведе до няколко кандидати за кметове, които не бяха много стабилни. Говоря за Вили Лилков, с цялото ми уважение към него, както и за кандидатурата ни в Хасково. Тези хора останаха малко пасивни. Реформаторският блок вече една година е в управлението и трябваше да покажем повече. Моят извод е, че не трябва да се обръщаме само към твърдите ядра на партиите, обясни Вълчев.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше малко превъзбуден вчера. Според мен не се е случило кой знае какво. Премиерът може би не е информиран за Плевен, но ние ще направим всичко възможно, за да го информираме за станалото там, категоричен беше бившият министър. Той говори и по темата за президентските избори. ГЕРБ са много по-голяма политическа сила и имат харизматичен лидер. Това е неоспоримо. Ние сме малка политическа сила и нямаме харизматичен лидер. РБ е алтернатива на ГЕРБ. Опитваме се да извадим по-добри кандидати и неща от този род. Другата алтернатива е да станем притурка към ГЕРБ и да имаме двама-трима министри със служебни коли. Изборът е наш, завърши Вълчев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4821 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ББ

2015.11.02 | 18:56

4
Има ли населено място където да не са купувани избори да са отправяни закани във всичките й форми да не са поправяни офицялни документи и дори ПИК в 16 часа на страниците си писа че в ПЛОВДИВ-ХАСКОВО СЛИВЕН иШУМЕН ГЕРБ ги е смазал - никаде по света до сега не съм чувал за подобни избори ЦОКОВ в ГАЛИЧЕ - ГЕРБ в БГ

2015.11.02 | 17:29

2
хаха, смешно нищожество завистливо бездарно, стой си в калта
Вълчев

2015.11.02 | 17:29

3
Аз съм там. Никой не си спомня кой съм вече.
въпрос

2015.11.02 | 17:29

1
тоя па кой е?

Добави коментар

Водещи новини