Посочването на виновници без доказателство не приляга на ГЕРБ, това е клевета, защитиха се от ДПС

  • 28 октомври 2015 18:05

  • 2428
  • 3
Посочването на виновници без доказателство не приляга на ГЕРБ, това е клевета, защитиха се от ДПС
© Булфото

По повод на обвиненията отправени към Движението за права и свободи публикувани на официалния сайт на политическа партия ГЕРБ, където е упоменато, че “Активисти на ДПС нападнаха и биха общинския ръководител на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев” заявяваме, категоричната си позиция, че посочването на виновници без никакво доказателство за извършване на подобно деяние от страна на ДПС, не приляга нито на многократните заявки на ГЕРБ за водене на толерантна кампания, нито на една честна предизборна надпревара, нещо повече това е клевета по смисъла на НК.

Това заявяват в отворено писмо до медиите от партията на Лютви Местан по повод инцидента, за който се разбра по-рано днес, с пребития лидер на ГЕРБ в Белица.

В предизборната обстановка, в която се намира община Белица призоваваме и настояваме компетентните органи да предприемат необходимите мерки и да открият извършителите. През последните седмици кандидатът за кмет на община Белица от ДПС Радослав Ревански беше обект на нападение, но никога предизборният щаб на ДПС Белица не си позволи да обвинява и сочи с пръст, защото вярваме, че намирането на извършителите е в компетенциите на правораздавателните органи, посочват в писмото си от ДПС.

Самият кандидат за кмет на община Белица Радослав Ревански реагира незабавно и на профила си във Фейсбук написа:

“Остро осъждаме побоя над лидера на ГЕРБ в Белица Иван Стойчев. Молим органите на реда да си свършат работата и да открият извършителите. Ние ще продължим да призоваваме жителите на Общината към толерантност и коректно отношение. Никой акт на агресия към когото и да било не следва да бъде подминаван!”.

Последвайте канала на

2428 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Рони

2015.11.01 | 22:45

3
Да не би довчерашните приятели - Герб и ДПС днес вече да са неприятели, или всичко това е просто сценарий, за заблуда на врага?

2015.11.01 | 22:45

2
Изборите - пълна порнография и фалшификация ! Герб - пълна порнография и фашизация ! Надрусани наркомани и наркотрафиканти !
гост

2015.10.29 | 19:16

1
нищо ново -само и единствено ДЕМАГОГИЯ няма ли да се роди вече един Пиночет

Добави коментар

Водещи новини