Повечето от кметовете с луксозни лимузини са преизбрани

  • 28 октомври 2015 09:00

  • 2155
  • 1
Повечето от кметовете с луксозни лимузини са преизбрани
©

Повечето от кметовете на по-малки общини, които карат коли за стотици хиляди левове, бяха преизбрани за нов мандат на изборите, стана ясно в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Припомняме ви, че лъскавите им возила показа екипът на „Разследване” преди месеци по Нова телевизия.

Един от спечелилите властта е градоначалникът на Балчик Николай Ангелов.  Към днешна дата градоначалникът се радва на одобрението на 58 на сто от гласувалите на местния вот. Кандидатурата му беше подкрепена от БСП, ДПС, ВМРО и „Реформаторския блок”.

Кметът на Созопол Панайот Рейзи не остава по-назад с тежка германска машина за около 110 000 лева. Той вече се радва на трети мандат. Спечели го с гласовете на 64% от съгражданите си и подкрепата на ГЕРБ.

„Мисля, че репортажът за скъпите автомобили не даде отражение върху резултатите от изборите”, коментира Рейзи пред Нова телевизия.

Най-много гласове и участие на балотаж си осигури кметът на Община Неделино Стоян Беширов. Той се вози в джип за 130 000 лева.

Един от малкото герои на репортажа на Васил Иванов за кметовете с лимузини, който не беше преизбран, е Турхан Караш от Никола Козлево.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2155 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВИЖДА СЕ

2016.05.19 | 12:19

1
РОБИТЕ ЩА СА СИ РОБИ ДО КРАЯ НА СВЕТА ,ЗАЩОТО ТАКА ИМ ХАРЕСВА !!

Добави коментар

Водещи новини