10 сигнала за изборни нарушения получи МВР Разград

  • 23 октомври 2015 11:40

  • 1082
  • 0
10 сигнала за изборни нарушения получи МВР Разград
©

От началото на октомври до днес в Областната дирекция на МВР в Разград са получени 10 сигнала за нарушения или евентуални престъпления, свързани с изборния процес, съобщават от областната дирекция в лудогорския град.

Пет от постъпилите сигнали са в РУ Исперих, три в РУ Кубрат и останалите в Разград. Само един от сигналите е получен чрез ситуационния център на МВР, работата по изясняване на останалите е започнала след получени преписки от съответните прокуратури или подадени сигнали в районните управления.

Работата по проверките за случаи, съотносими към дейността на МВР, е приключила. Образувано е едно бързо производство, по което има двама задържани мъже.

От началото на предизборната кампания на територията на ОДМВР-Разград полицейски служители са охранявали девет мероприятия, организирани от политически партии и движения, посочват още от дирекцията.

С охраната на изборните секции и нормалното протичане на вота са ангажирани над 250 служители на ОДМВР. Два мобилни екипа ще има на територията на община Разград и три в Исперих.

Последвайте канала на

1082 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини