Кадиев: Разчитам съдът да бъде обективен за изборите в София

  • 01 ноември 2011 15:06

  • 981
  • 5
Кадиев: Разчитам съдът да бъде обективен за изборите в София
© Булфото

Единственото, на което разчитам и което искам, е обективност от съда. Не искам той да съди по бесепарски, не искам да съди и по гербаджийски.

Това заяви кандидатът за кмет на София от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, минути след като заедно с кандидати за общински съветници внесе две жалби за касиране на изборите в столичната ОИК.

Искам съдът да види доказателствата, да прецени дали тези доказателства са изкривили вота и да постанови какви са последствията това нещо. За мен е абсолютно категорично - тези избори бяха фарс по начина, по който бяха организирани - те не отразиха реалния вот на софиянци и лишиха хиляди софиянци от техния глас, откраднаха гласовете на столичани, допълни той.

Загубих и признавам, че съм загубил, само че защо трябваше да стане по този начин. Трябваше да бъде честно. Не мисля, че който и да е, включително и самите ГЕРБ, включително и самата г-жа Фандъкова, имат необходимостта и нуждата от нечестни избори. И ако те имаха малко съвест, щяха сами да поискат касиране на тези резултати, каза още Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

От БСП внесоха две жалби в ОИК-София – за отмяна на решението за избор на кмет на София и за отмяна на решението за избор на общински съветници в София.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
981 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
хе хе хе

2011.11.02 | 20:34

5
Абе един нормален остана ли в тая партия - навсякъде е прието като паднеш да поздравиш победителя и да му честитиш! Но за истинския комунист няма нормални правила - когато бие той е най-големия и всичко е розово; ако падне обаче всички и всичко му е виновно и винаги се "отчитат" фантастични резултати????????? ими както казваше дядо ми - на калпавия х..й все презерватива му е виновен хе хе хе!
Супер!

2011.11.02 | 20:34

4
Супер, сега е ред и съда да се демаскира, барем по-бързо да дойде времето, когато ще се направи тотална "ревизия" на българския съд! Давай Жоре, ние сме .......... зад теб.
Барозо

2011.11.02 | 20:33

3
Доживяхме времето комунисти да скочат срещи комунисти.
Zoro

2011.11.02 | 20:33

2
Не бой се комунист комуниста око не вади.

2011.11.02 | 15:17

1
Смешен, жалък гей..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини