Георги Първанов поздрави Росен Плевнелиев

  • 31 октомври 2011 17:03

  • 3381
  • 5
Георги Първанов поздрави Росен Плевнелиев
© булфото

Президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в изпрати поздравителни писма до избрания за президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, както и до всеки един от кметовете, избрани на местните избори, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

"Подкрепата, която Вашата кандидатура получи, е израз на волята на мнозинството на българските граждани. Вярвам, че ще намерите най-точните решения, за да бъдете стожер на Конституцията и да отстоявате правата и свободите на всички български граждани", се казва в писмото на държавния глава до Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

"Позволете ми да изразя своята увереност, че във Ваше лице страната ни ще има президент, който ще продължи утвърдените през последните две десетилетия традиции на президентската институция. Ежедневната работа на държавния глава е постоянен прочит на темата за родолюбието и на стремежа за укрепване на гражданското общество. Целта е да се съхрани българската идентичност и да се пренесе напред във времето за следващите поколения. Изразявам надежда, че този стремеж ще продължи в името на Република България и за нейния авторитет в Европа и по света", допълва държавният глава и пожелава на избрания за президент успешен и ползотворен мандат на този отговорен и най-висок държавен пост.

Последвайте канала на

БТА
3381 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Др. Гоце преуспелия мафиот

2011.11.01 | 23:54

3
Сега като няма имунитет е време да го изправят на съд и натикат в пандиза...... Гоце ПАРАВАНов – чадър над мафията в БГ !!! ГЬОНСУРАТ № 1 Тоя Гоце зомбясан пернишки чукундур-предател и марионетка на Москва, който се снима в медиите на фона на национални символи като герба, Левски и Ботев и Кирил и Методи и националния флаг – за да промива мозъците на тъпите селяни, че олицетворява българщината, живее в света на своите болни фантазии: 1.Че комунизма никога не се е сгромолясвал с гръм на световен план и още е на мода. 2.Че неговите безброй беззакония ще си останат неразкрити и никога няма да бъде наказан и осъден на затвор за държавна измяна и корупции за милиони. 3.Че никога няма да му разкрият банките в които е внасял милионите взети от престъпния свят на мутрите за да им слага чадър 4.Че вечно ще има власт и достъп до медиите ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА НАРОДА КАКТО СИ ИСКА. Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. http://www.youtube.com/watch?v=P9c-5Z_Zfog&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=vLAXKmBRtPk http://tirith.blog.bg/politika/2011/04/17/goce-veche-dokazano-s-imoti-za-milioni.731198 http://www.bivol.bg http://bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.html http://www.extremecentrepoint.com/?p=1092

2011.11.20 | 05:51

5
Момче, имаш нужда от специализирана помощ. Набий си в кухата кратуна, че бившия гард от УБО ,пожарникар ,мутра, фурнаджийска лопата, и най-вече човек прочел една книжка (Винету) е на власт, нищо добро не чака тая "държава"
Има ли значение?

2011.11.01 | 23:54

4
Просто нека се надяваме , че както е казала Ванга (за следващите 10на години -ако не се лъжа) България ще играе голяма роля на световната сцена !

2011.11.01 | 03:45

2
Поклон пред светлата му памет!(като президент естествено)
shatterer

2011.11.01 | 00:32

1
Ха сега избърши си лигите и лягай да спиш!!!!

Добави коментар

Водещи новини