Бойко Борисов: Цял месец се занимавахме с избори, стига вече

  • 31 октомври 2011 08:59

  • 1312
  • 1
Бойко Борисов: Цял месец се занимавахме с избори, стига вече
© Булфото

Агентите на ДС стават сега кметове, а от БСП говорят за страх.

Партийните секретари, възродителите, тези, които сменяха имената на хората, сега ги подкрепят, каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в сутрешния блок на бТВ.

Има избирателни комисии, има съд, всеки може да говори и да подаде документите си там, където трябва, добави той.

"Няма да се иска никъде касиране на избори. Това е дребнаво. Цял месец държавата се занимава с избори. Започваме да се занимаваме с Бюджет 2012, защото исканията са много, а парите са малко", заяви Борисов.

Като пълни лъжи премиерът определи твърденията, че хора от ГЕРБ са заплашвали с уволнения, ако не гласуват за тях.

"Аз, партията и Изпълнителната комисия не сме дали нито един лев за купуване на гласове или пазарлък за тези избори", категоричен бе министър - председателят.

Продължават платени журналисти да задават въпроси от сорта "Ще се измъкнете ли от лапите на Борисов", "Ще продължавате ли да му греете стола", каза Борисов.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г съобщи, че има име на следващия правосъден министър, но категорично заяви, че ще го обяви по надлежния ред.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1312 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2011.10.31 | 16:36

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини