Иван Тотев: Ще бъда кмет на всички пловдивчани

  • 31 октомври 2011 07:41

  • 1318
  • 2
Иван Тотев: Ще бъда кмет на всички пловдивчани
©

Убеден съм, че в Пловдив ще се състои промяна.

Водихме позитивна кампания и не слязохме на нивото на противноковия щаб, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия избраният за кмет на Пловдив Иван Тотев от ГЕРБ.

Аз ще бъда кмет на всички пловдивчани, категоричен бе Тотев.

„За нас е важно, че в районите, в които има най – много купуване на гласове, ние губим чувствително“, поясни избраният за кмет на Пловдив.

Няколко десетки застъпници имахме и това е в рамките на нормалното, добави той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1318 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
маня пелова

2014.04.11 | 11:37

2
какъв кмет на пловдивчани ще бъдеш? видяхме те какво направи! увеличи данъци,а къде са ти подобренията и грижата за пловдивчани ,наяде се и забрави какво обещаваше!
Гражданин

2011.11.02 | 07:52

1
Нещо доста странно забелязах снощи. На пресконференцията на ГЕРБ във встъпителното си слово на Цветанов каза, че в Пловдив положението е неясно. В същото време в лентата с течащите резултати от паралелното преброяване се появи надпис, че в Пловдив печели стария кмет с около процент. Малко след думите на Цветанов надписът за Пловдив изчезна и повече не се появи. Чак сега във вашия сайт чета, че е спечелил кандидатът на ГЕРБ, но без никакви подробности. Такива няма и в другите новинарски сайтове, вкл. и Дарик. Странно ми се вижда, след като това стана доста след приключване на изборите, а и всички други данни от паралелното преброяване бяха достоверни и точни. Какво стана всъщност в Пловдив и кога резултатът се обърна в полза на Тотев? Как гласуваха циганските секции?

Добави коментар

Водещи новини