Цветан Цветанов: Спечелихме без политически договорки

  • 30 октомври 2011 22:16

  • 1097
  • 4
Цветан Цветанов: Спечелихме без политически договорки
© булфото

За пръв път в България ПП ГЕРБ президентските и местните избори бяха спечелени без политически договорки, каза министърът на външните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, на пресконференцията след вота.

 

Цялата кампания ни бе градивна. Ние не се занимавахме със задкулисни договорки с ДПС. Вече не е правилно да говорим за смесени райони, защото без подкрепата на българските мюсюлмани, които са истински български граждани, нямаше да спечелим. Винаги сме били на партията на просперитета и никога не залагаме на противопоставяне, каза още той. Президентът на Република България  ще работи за евроатлантическото парнтьорство. През 2009 г. се хванаха на бас с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че следващият президент ще бъде от ГЕРБ и той е Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Този  втори часовник и го давам на премиера.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1097 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
tctcttcttct

2011.10.31 | 16:32

4
i produljavat da lujat taka se po4va 6te gledame seir tupaci :x
ПРЕЗИДЕНТСКА МОЛБА !!!!!!!!!!

2011.10.31 | 16:31

3
До всички гражданки на Б-я. Не се препоръчва да се нанася, червен лак на ноктите. По-политически би стоял сивия ! Но все пак, за ляво ориентираните, ако си сложат червен, моля да не забравят и целувката на вожда Духан, на средния пръст !
владо

2011.10.31 | 16:31

1
Народа доказа ,че не се поддава лесно на първосигнални внушения, като страх, мизерия, диктатура и фалшификации! Плиткоумни негативни кампании в стил другите са тъпи маймуни , а аз съм нежно ангелче / точно пък Калфин??????/ явно не вървят!То почти няма областен град където хората да не искат управление ,като в Бургас / не случайно многократно го посочвах като пример как за 3 год. може да се направи повече ,отколкото за предишните 20 год./ Но най-много се радвам ,че българина явно не желае вече безпринципни коалиции като БСП - ДПС, а най-вече че за 1 път Доган "няма думата" в България!

2011.10.31 | 16:31

2
Много си прав и не се тревожи повечето образовани и работещи хора в България са на същото мнение. Турците, циганите и бсп-лалугерите да си намерят място в периферията и да си стоят там

Добави коментар

Водещи новини