Рашидов: Вярвам, че българските турци ще гласуват за себе си и за доброто на България

  • 30 октомври 2011 13:53

  • 1027
  • 0
Рашидов: Вярвам, че българските турци ще гласуват за себе си и за доброто на България
© Булфото

Българските турци са сред най-достойните граждани на България и аз дълбоко вярвам, че днес те ще гласуват за себе си. Това каза пред журналисти днес министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, съобщиха от пресцентъра на Министерство на културата.

Той изрази надеждата си, че българските турци най-после ще спрат да бъдат роби на мултимилионери, които са ги стегнали в срамната прегръдка на собствените им възродители.

„Нека да видим положителната енергия, която излъчват изключително добрите взаимооотношения между Република България и Република Турция в момента благодарение на волята на двамата премиери – Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Реджеп Тайип Ердоган, нека да оценим категоричната позиция на българското правителство за пълноценна интеграция на всички български граждани, независимо от техния етнос и вяра, нека да видим и успешната реставрация на църкви и джамии, показваща уважение към вярата на всички хора, допълни Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Аз, като представител на турския етнос, който носи с достойнство българското гражданство, никога няма да приема абсурда българските турци да бъдат под опеката на една шайка комунисти и ченгета, която години наред ги манипулира и ги заведе до срамната прегръдка със собствените им възродители, изтъкна Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Вярвам в честността и добродетелите на българските турци и не искам те да продължават да бъдат заложници на своите възродители. Затова вярвам, че днес те ще гласуват за себе си, за доброто на България и за бъдещето на своите деца, категоричен е Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1027 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини