Бойко Борисов: Няма да наказваме депутатите, които бяха в "Универсиада" в изборната нощ

  • 28 октомври 2011 10:59

  • 710
  • 0
Бойко Борисов: Няма да наказваме депутатите, които бяха в "Универсиада" в изборната нощ
© Булфото

С 245 милиона лева повече пари за пенсии има в бюджета за годината, която идва. Как ще бъдат разпределени те, ще решава Националният съвет за тристранно сътрудничество.

Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти, след връчването на дарение от книги за 1 милион лева за читалищата в страната.

Заради изборите 2 в 1, спестяваме минимум 18 млн. лева от парите на данъкоплатците. Питайте читалищата – ако им кажем, че ще им дадем 2-3 млн. лева повече, каква радост ще бъде, каза той.

Премиерът заяви, че се надява вотът в неделя да бъде по-добре организиран. Надявам се, че сега ще излязат всички по-навреме и ще могат всички, които желаят, да гласуват, каза той.

В отговор на въпрос, дали трябва да бъдат касирани изборите, премиерът призова – нека излязат резултатите, да се види колко са недействителните бюлетини процентно. През годините този процент е бил около 7-8. Ако са около 7 % - това е колкото на всички избори досега. Вие си спомняте, че бяхме първа политическа сила години наред, а аз когато се явявах за кмет, нямах нито представител в ЦИК, нито в ОИК, никъде и никога не съм се съмнявал. А сега всички политически партии имат представители там и накрая се подписват върху протоколите. Съжалявам за тези, които са загубили, но нищо не мога да направя повече за тях, каза премиерът.

Двамата депутати от ГЕРБ няма да бъдат наказани, защото не са били вътре в залата на ОИК, заяви Борисов по повод скандала с присъствието на двама народни представители в зала "Универсиада" в нощта на изборите.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
710 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини