Фандъкова: Проблемите с организацията на изборите не изкривяват вота на хората

  • 27 октомври 2011 13:28

  • 1606
  • 3
Фандъкова: Проблемите с организацията на изборите не изкривяват вота на хората
© Булфото

Имаше проблеми с организацията на изборите, но те не изкривяват вота на гражданите.

Това заяви пред журналисти кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Ние сме политици и трябва да оценяваме ролята на гражданите и да умеем да печелим достойно и да губим достойно. Имаше проблеми с организацията на изборите, но те не изкривяват вота на гражданите. Всяка политическа сила може да реагира както прецени, заяви тя по повод претенциите на БСП за провеждането на изборите в София.

На въпрос за определянето на районните кметове в София Фандъкова посочи, че по закон тя трябва да предложи на Столичния общински съвет  кандидати, които местният парламент да избере. Все още не е ясно, които ще са предложенията.

Първо се съобразявам с вота на гражданите. На тези избори те дадоха подкрепата си на ГЕРБ. Ще потърся становището на структурите на ГЕРБ по райони, ще взема решение и ще го предложа на СОС. Има поне три кандидатури за позицията зам.-кмет по финансите на Столична община. Той трябва да бъде експерт, да има опит не само в сферата на финансите, но и в управлението на финансите, като не е задължително да е член на ГЕРБ, каза още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1606 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.10.27 | 19:08

3
ДПС и БСП, начело с Първанов, тръгвали на щурм срещу управлението на ГЕРБ. Изгубили около 1 млрд. за две години. Нов заговор заплашва да дестабилизира страната. 400 000 гласа предлагал за продан лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на политическите совалки в последните дни преди балотажа на 30 октомври. Според ДПС толкова бюлетини с кръстчета за Ивайло Калфин щели да осигурят короноването му на „Дондуков” 2. Това съобщиха за „Торнадо” източници от „Позитано” 20 и площад „Гарибалди”. В сметките на депесарите обаче влизало условието сегашният лидер на БСП Сергей Станишев да замине на почетна длъжност в Партията на европейските социалисти (ПЕС), а мястото му да заеме сегашният държавен глава Георги Първанов. През пролетта БСП и ДПС щели да атакуват кабинета „Борисов” с компромати до всички инстанции на ЕС и Вашингтон. Двете политически сили нямало да търсят трети съюзник, защото имали намерение да съставят сами кабинет и да разпределят властта в съотношение 2:1. Планът „Пролетта на недоволството 2012” щял да се реализира дори Плевнелиев да успее да пребори Калфин за президентския пост. Лидерите на ДПС и БСП били категорични, че повече не можели да търпят управлението на ГЕРБ, защото финансовите им загуби растели всеки ден. Те се изчислявали на около 1 млрд. лв. за последните 2 години от пропуснати вземания. Първият разговор за обсъждане на съвместни действия се провел миналата събота, в деня за размисъл, в резиденция „Бояна”. Ръководството на ГЕРБ обаче било в течение на тайните договорки. Във всички местни организации е обявена тотална мобилизация. В партията на Борисов се шегували, че се задавал изключително патриотичен вот в неделя. Паролата била възрожденският химн „Стани, стани, юнак балкански”. От щаба на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова се надявали, че договорките между ДПС и БСП ще изкарат и негласувалите на първия тур да отидат до урните. Българино - ще допуснем ли пак турчин да "разпределе парите ни" ,както направи Доган в Тройната ограбителница?????????
попов

2011.10.27 | 18:07

2
Хехе, не изкривява може ни според ГЕРБ, но факта, че много хора не са могли да гласуват а са се редили на опашка според мен си е изкривяване или по скоро ощетяване на гласоподавателите. И след дъжд качулка, сега вече няма какво да се направи, от тези сигнали и жалби за нарушения колко осъдени или наказани има, сигурно цифрата клони към нула. А за представителите на ГЕРБ, които си позволиха да присъстват на място, което нямат никакво право, камо ли да пренасят бюлетини и след това да се оправдават по най-смешния начин незнам какво друго да кажа освен, че живеем в един голям абсурд, в който няма закони за управляващи, всичко може да се заобиколи и манипулира като имаш власт, ето това е жалкото в цялата ситуация, че хората ще сърбат попарата на тези които ни управляват.
evgeni

2011.10.27 | 17:21

1
---- Прикрепено писмо (Как " Дядо Мраз" стана "Дядо Коледа",но Дядо Поп си остана същия) ---- Подател: евгени славков До: sinod@abv.bg Относно: Как " Дядо Мраз" стана "Дядо Коледа",но Дядо Поп си остана същия Дата: Четвъртък, 2011, Октомври 27 15:21:54 ЕЕЩ Здравей Дядо Попе.Няма да те питам защо ти е толкова дълга брадата и колко трябва да е по канон,но ще те попитам ще успее ли Бойко Борисов да ви прикрие сатанинските лъжи наречени "православие",които проповядвате в картинните си изложби наречени "православни църкви" .Ако дедушка проповядвате истина, защо противоречи на Божието Слово и билблията. защо сега Б.Борисов се опитва да прикрие насрания си дърт гьз чрез вас като се опитва да ви се хареса и чрез "Инвестииции" от 41млн.лв. за ремонт на вашите свърталища наречени "православни" ,но служещи на "Гръцкия Козел"???!!! Абе Дядо Попе и ти Бабо Попадийке ,кажете на глас какво гласи -Първа ,Втора и Заповедта "Не лъжи" и "Не кради" Ах ти Дядо Попе ,как няма вашите боядисани дъски наречени икони /идолчета /да не са чудотворни !!!! Горките бабички ,една дървена картина да ги ОБИРА .

Добави коментар

Водещи новини