Георги Кадиев: Изложихме се пред целия свят с изборите

  • 27 октомври 2011 13:08

  • 3482
  • 17
Георги Кадиев: Изложихме се пред целия свят с изборите
©

Изборният ден на 23 октомври беше срам за България.

Ако Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното имат малко достойнство, сами могат да поискат касиране на изборите, заяви на пресконференция кандидатът за кмет на София от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в във връзка със сигнали за нарушения на изборния процес.

Знам, че паднах на тези избори, но те можеха да бъдат направени без всичкия този хаос. Аз лично се срамувам от тези избори. Мисля, че като българи загубихме много в тях, допълни той и изрази надежда съдебната система да бъде обективна и да не се поддава на натиск, защото нарушенията в изборите са драстични.

По думите му, тези нарушения със сигурност са променили вота за общински съветници.

Веднага след като излезе официалното решение на ОИК, аз и колегите кандидати за общински съветници ще внесем жалба и започваме да водим тази битка да си върнем гласовете. Те бяха откраднати не само от мен, а и от всички кандидати за кметове и общински съветници. Изложихме се пред целия свят. Станахме за срам, каза още Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3482 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
разконспирирани

2011.10.28 | 20:09

17
ДПС и БСП, начело с Първанов, тръгвали на щурм срещу управлението на ГЕРБ. Изгубили около 1 млрд. за две години. Нов заговор заплашва да дестабилизира страната. 400 000 гласа предлагал за продан лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на политическите совалки в последните дни преди балотажа на 30 октомври. Според ДПС толкова бюлетини с кръстчета за Ивайло Калфин щели да осигурят короноването му на „Дондуков” 2. Това съобщиха за „Торнадо” източници от „Позитано” 20 и площад „Гарибалди”. В сметките на депесарите обаче влизало условието сегашният лидер на БСП Сергей Станишев да замине на почетна длъжност в Партията на европейските социалисти (ПЕС), а мястото му да заеме сегашният държавен глава Георги Първанов. През пролетта БСП и ДПС щели да атакуват кабинета „Борисов” с компромати до всички инстанции на ЕС и Вашингтон. Двете политически сили нямало да търсят трети съюзник, защото имали намерение да съставят сами кабинет и да разпределят властта в съотношение 2:1. Планът „Пролетта на недоволството 2012” щял да се реализира дори Плевнелиев да успее да пребори Калфин за президентския пост. Лидерите на ДПС и БСП били категорични, че повече не можели да търпят управлението на ГЕРБ, защото финансовите им загуби растели всеки ден. Те се изчислявали на около 1 млрд. лв. за последните 2 години от пропуснати вземания. Първият разговор за обсъждане на съвместни действия се провел миналата събота, в деня за размисъл, в резиденция „Бояна”. Ръководството на ГЕРБ обаче било в течение на тайните договорки. Във всички местни организации е обявена тотална мобилизация. В партията на Борисов се шегували, че се задавал изключително патриотичен вот в неделя. Паролата била възрожденският химн „Стани, стани, юнак балкански”. От щаба на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова се надявали, че договорките между ДПС и БСП ще изкарат и негласувалите на първия тур да отидат до урните.
ИЗМАМЕН

2011.10.28 | 20:09

16
Признавам, че постановката с безумния хаос на тези избори беше гениална! Хиляди се отказаха да гласуват. Защо никоя агенция не направи проучване по този въпрос? Но за друго е въпросът. А той е, СЕ ЗАДАВА ДИКТАТУРА! АЗ ТАКА ГО УСЕЩАМ! МНОГО МЕ Е ЯД...И СТРАХ!
ВСЕОБЩА КОНСПИРАЦИЯ :)))

2011.10.28 | 20:09

15
Изложиха се комунистите, Догановите протежета и Ре Зе Се та на Трактора, които не могат да преглътнат народната НЕобич към тях!!!
Твърда ръка ни трябва!

2011.10.28 | 20:09

14
По добре твърда ръка на отговорен лидер, от колкото колективна безотговорност на Тройната коалиция на Първанов...Затвориха се много кранове за крадене, за това така ги боли..
Dx

2011.10.28 | 20:09

13
Не мога да разбера кой е правил изборите до сега ЦИК или правителствата.Не зная да са сменяни хората на ЦИК.Не може да се търси само вина в правителството.Просто този хаос в изборите е нарочно предизвикан а от кого ами от този на които му е нужен. А да кажа и нещо за държанието на Бойко.И на мен неми харесва как се държи с медиите и хората но го оправдавам защото станах свидетел на държанието на медиите и хората към него и ако с мен се държаха така аз и толкова внимание не бих им отделил.Това не са никакви цивилизовани медии а някакви луди които за да направят репортаж са готови на всичко.Защо ми е човек като Станишев да се мазни пред всички и да си прави игрите в комбина с който му падне само и само да е на власт.Предпочитам да е някой като Бойко който няма да кляка пред всеки дори и да прави грешки той сам ще се научи от тях. И аз съм за: По добре твърда ръка на отговорен лидер, от колкото колективна безотговорност на Тройната коалиция на Първанов...Затвориха се много кранове за крадене, за това така ги боли..

2011.10.28 | 12:39

12
Г-н Кадиев,Кандилов,Църковен,Попадиев и какъвто и да си незнам още,ама ние сме се излагали 20 и повече години как досега не ви направи впечатление това бяхте сляп за един отминал период ,а сега хоп много се изложихме. Това ни е запазена марка не разбрахте ли ,никой друг не го може това.Трябва да се мисли предварително ,а не като се случва.Иначе е лошо сам виждате,толкова години излагахте страната ни че това е нищо в срав нение с предни години.
Barcelona Es

2011.10.27 | 18:15

5
Барозо е един обикновен глупав португалец, който се опитва сячески да помогне на некадърниците от ГЕРБ.
хе хе хе

2011.10.27 | 21:08

11
Барозу е председател на Европейската комисия 2 мандат умнико, а ти си едно обикновенно ,простовато комунистическо лай--енце със скопено бетонно мозъченце
Barcelona Es

2011.10.27 | 17:43

3
Мога да ви кажа, че и в гласуването в чужбина беше доста объркано. ГЕРБ се постараха да изложат България по най-добрия начин. Пълни некадърници. За малоумието на ГЕРБ не са виновни нито комунисти, нито турци, нито ЕС, а самия им мутробароков вожд Бойко Борисов.
Иванчо

2011.10.27 | 21:08

10
боли, другари! Народът си каза тежката дума!!!
ГЕРБ

2011.10.27 | 21:08

9
Срам не срам ГЕРБ успяха да наложат диктарурата на твърдата ръка. Сега се оплачете на арменският поп! Кой ви е виновен че българите са шматки и не могат да окажат никаква съпротива, нито военна, нито икономическа. Следващите 45 години са на ГЕРБ, по-силният печели. Умните да си починат малко.
boyannik

2011.10.27 | 21:08

8
само,че червените нямаха стигане-и те в куп уването на гласове

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини