ДПС подкрепя Славчо Атанасов на балотажа в Пловдив

  • 27 октомври 2011 12:21

  • 1519
  • 1
ДПС подкрепя Славчо Атанасов на балотажа в Пловдив
©

ДПС ще застане зад Славчо Атанасов на предстоящия балотаж за кмет на Пловдив, съобщи за сайта за Plovdiv24.bg Тунджай Наимов от областното ръководство на партията.

"Взето е решение на национално ниво навсякъде в страната да се даде подкрепа за кандидат-кметове, които не са издигнати или подкрепени от ГЕРБ. Това важи в пълна степен и за Пловдив, където Движението подкрепя кандидата на ВМРО-НИЕ Славчо Атанасов", бе краткия коментар на Наимов.



 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1519 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
разконспирирани

2011.10.27 | 16:44

1
ДПС и БСП, начело с Първанов, тръгвали на щурм срещу управлението на ГЕРБ. Изгубили около 1 млрд. за две години. Нов заговор заплашва да дестабилизира страната. 400 000 гласа предлагал за продан лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на политическите совалки в последните дни преди балотажа на 30 октомври. Според ДПС толкова бюлетини с кръстчета за Ивайло Калфин щели да осигурят короноването му на „Дондуков” 2. Това съобщиха за „Торнадо” източници от „Позитано” 20 и площад „Гарибалди”. В сметките на депесарите обаче влизало условието сегашният лидер на БСП Сергей Станишев да замине на почетна длъжност в Партията на европейските социалисти (ПЕС), а мястото му да заеме сегашният държавен глава Георги Първанов. През пролетта БСП и ДПС щели да атакуват кабинета „Борисов” с компромати до всички инстанции на ЕС и Вашингтон. Двете политически сили нямало да търсят трети съюзник, защото имали намерение да съставят сами кабинет и да разпределят властта в съотношение 2:1. Планът „Пролетта на недоволството 2012” щял да се реализира дори Плевнелиев да успее да пребори Калфин за президентския пост. Лидерите на ДПС и БСП били категорични, че повече не можели да търпят управлението на ГЕРБ, защото финансовите им загуби растели всеки ден. Те се изчислявали на около 1 млрд. лв. за последните 2 години от пропуснати вземания. Първият разговор за обсъждане на съвместни действия се провел миналата събота, в деня за размисъл, в резиденция „Бояна”. Ръководството на ГЕРБ обаче било в течение на тайните договорки. Във всички местни организации е обявена тотална мобилизация. В партията на Борисов се шегували, че се задавал изключително патриотичен вот в неделя. Паролата била възрожденският химн „Стани, стани, юнак балкански”.

Добави коментар

Водещи новини