Славчо Атанасов: Пловдивчани да избират между независим кандидат и марионетка

  • 25 октомври 2011 15:02

  • 1157
  • 1
Славчо Атанасов: Пловдивчани да избират между независим кандидат и марионетка
©

На балотажа идната неделя пловдивчани ще бъдат изправени пред два избора - независим кмет, който защитава интересите на града или партиен послушник, който е марионетка. Това заяви канидатът за кмет от „Вяра морал родолюбие отговорност - Национален идеал за единство" Славчо Атанасов.

Ако Иван Тотев спечели втория тур, не той, а Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще управляват Пловдив, категоричен бе той. Като областен управител Тотев неведнъж е работил срещу интересите на града, каза още Атанасов и даде за пример проблемите с Панагюрското съкровище, парите за софийския боклук и опитът да бъде закрита операта. Във всички тези случаи Тотев работеше и взимаше становища против Пловдив, обясни той. Аз не съм партиен послушник и съм го доказал многократно - докато бях в коалиция с ГЕРБ, уволних зам.-кмет от ГЕРБ за несправяне със задачите, след това уволних за същото свои заместници и от БСП, и от собствената си партия, каза още Славчо Атанасов.

На първия тур на изборите много ясно се видяха партийните подкрепи, но вторият тур ще бъде малко по-различен и очаквам сериозен мажоритарен вот, прогнозира кандидатът за втори мандат. Аз не съм кмет нито на левица, нито на десница и мога, и съм готов да работя с всички. ГЕРБ са най-голямата партия в България и е нормално да са в управлението на града. Ако стана кмет, ще вкарам и тях във властта, стига да не мислят по болшевишкия начин, уточни Атанасов.

Междувременно стана ясно, че от партия Национален фронт за спасение на България ще подкрепят Атанасов на балотажа. С патриотична формация като Вяра морал родолюбие отговорност - Национален идеал за единство, бягаме на една писта, заяви лидерът на партията Димо Желязков. Той бе категоричен, че подкрепата му е безусловна и цели единствено промяна в статуквото на управлението на ГЕРБ.

Последвайте канала на

1157 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.07 | 23:56

1
Славчо,не си независим не лъжи.Ти си чичо Герговото!А нека видим какво ще е лошото Пловдив да се управлява от Бойко и Цветанов?! Ти ,ако беше независим ,едва ли щеше да плюеш в един глас със Станишев.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини