Румен Петков: Станахме свидетели на най - лошите избори

  • 25 октомври 2011 14:17

  • 879
  • 4
Румен Петков: Станахме свидетели на най - лошите избори
© Булфото

Станахме свидетели на най-лошо организираните избори, в които много хора не успяха да упражнят правото си да гласуват.

Това каза в Плевен народният представител от Коалиция за България Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, съобщиха от градския съвет на БСП - Плевен.

Според него отговорността за това е изцяло на администрацията – от ЦИК, през изборните органи до самия Избирателен кодекс.
На територията на Плевенска област БСП печели изборите в три общини – в Белене, където пети мандат ще управлява Петър Дулев, в Гулянци, където отново кмет ще е Лъчезар Яков и в Долни Дъбник, където втори мандат печели подкрепения от БСП кандидат Борислав Станимиров.


В пет от останалите общини кандидатите на БСП участват на балотаж. На избори всичко зависи от гражданите, а не от политиците или от волята на техните щабове, каза кандидатът на БСП за кмет на Плевен Любомир Петков, който не успя да стигне до балотаж. Той призова всички да запазят мотивацията си и да гласуват и на 30 октомври за двойката Калфин- Данаилов и за кандидатите за кметове на малките населени места. Кого БСП ще подкрепи за изборите за кмет на Плевен ще стане ясно след пленум на местната организация, подчерта Любомир Петков. Той изрази задоволството си от факта, че избирателите ясно са заявили нагласата си за преформулиране на работата на Общинския съвет на Плевен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
879 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Аз

2011.10.25 | 18:49

1
Тоя освен да пикае във фонтани, от друго разбира ли?
джъдж

2011.10.27 | 17:52

4
Ааа ,не си прав колега - по врътки ,далавери и гепене ,няма равен на себе си. Пикаенето е само фолклор. Ако трябва да сме сериозни - един от касиерите на БСП ,заедно с К. Добрев и А. Кутев .
връх БУЗЛУДЖА

2011.10.27 | 17:51

3
НАЙ-ПОСЛЕ НАРОДА ЗАПОЧВА ДА СЕ СЪБУЖДА ОТ ЛЪЖИТЕ С КОИТО БСП/БКП ,ДПС ... ГО ЛЪГАХА 20 ГОДИНИ И ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ КАТО БЕЛИ ХОРА ,А НЕ ПОД БОТУША НА дядо ИВАН (РУСИЯ) !!! СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО И ГЛАСУВАЙ С N2 ЗАЩОТО ГЕРБ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА НАРОДА ЛЕКА ПОЛЕКА . ДАЙТЕ ИМ ШАНС ДА ДОКАЖАТ НА ДЕЛА ДУМИТЕ СИ !!! А НЕ ЛУКУМИТЕ С КОИТО НИ ЛЪГАХА - СИНИ,ЧЕРВЕНИ,ЖЪЛТИ и т.н.
Хриско

2011.10.27 | 13:59

2
Пълни глупости.., всички знаят как хората на г-н Станимиров обикаляха още от месец май по ромските махали и по селата около Долни Дъбник да предлагат пари, че даже и кокошки. Това не е тайна на никого и не е за вярване, че българските инстиуции не си мръднаха пръста нито тогава, нито по време на изборите, когато масово се причакваха хора пред изб. секции и им се предлагаха пари или просто се сплашваха.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини