Цветан Цветанов: Предстои тежък балотаж

  • 23 октомври 2011 20:18

  • 1246
  • 1
Цветан Цветанов: Предстои тежък балотаж
© Булфото

Това, което имахме като прогноза в общи линии се сбъдна. Разбира се, че предстои тежък балотаж, каза за БНТ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, председател на изборния щаб на ГЕРБ.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното направи един добър резултат, коментира той.

Благодаря на всички български граждани, добави Цветанов.

Ще разчитаме на демократично мислещите български граждани да гласуват другата седмица, заяви той.

Посланията ни са към всички българи да гласуват за най – добрата кандидат – президентска двойка Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Високата избирателна активност означава, че има активно гражданско общество, добави той.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че изборите във всяко едно населено място са трудни и той не би ги подценил.

Желая от сърце успех на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1246 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Българин

2011.10.30 | 10:44

1
Каквото и да предстои няма оправяне,прост народ сме ние и е много жалко :(((.Категорично напускам тая държава и успех ви пожелавам във всичките Ви животи ако има такива :(((

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини