Четири жалби за изборни нарушения

  • 23 октомври 2011 10:06

  • 1447
  • 0
Четири жалби за изборни нарушения
©

Предизборният щаб на ПП ГЕРБ - Велико Търново подаде жалба до ОИК - Горна Оряховица. Жалбата е по повод агитация на гласоподаватели. Стъклата на много автомобили са облепени с табели с № 34, приканващи гражданите да гласуват за кандидата за кмет на Община Горна Оряховица - Йордан Михтиев, което е изборно нарушение.

Предизборният щаб на ПП ГЕРБ - Варна подаде жалба до ОИК - Дългопол. Жалбата е по повод съмнение за купуване на гласове в СИК 006 и 007 в гр. Дългопол. Представителите на кандидата за кмет от НДСВ- Маринка Иванова разполагат с предварително изготвени списъци на гласоподаватели, което е изборно нарушение.

Предизборният щаб на ПП ГЕРБ - Шумен подаде жалба до ОИК - Шумен. Жалбата е по повод наличието на лица с родствена връзка в секционна комисия № 124 в с. Черенча, което е изборно нарушение, съобщават от пресцентъра на партията.

Предизборният щаб на ПП ГЕРБ – Шумен подаде жалба до ОИК – Венец, съобщиха от партията. Жалбата е по повод агитация на гласоподаватели пред входа на изборното помещение в СИК 270700010 в с. Осеновец, общ. Венец от страна на Шенол Осман, кандидат за кмет от ДПС, което е изборно нарушение.

Последвайте канала на

1447 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини