ЕНП закри кампанията си в Димитровград

В късния следобед на 20 октомври ЕНП в Димитровград закри кампанията си с открит урок по танци на централния площад „България”, воден от хореографа на формация „Стрийт Дъст” Миглена Бинева- кандидат за общински съветник от листата на партията.

Стотици младежи танцуваха с Миглена Бинева и Калоян Кръстев в продължение на повече от час. В групата се включи и водачът на листата на ЕНП Петър Томов, заедно с още кандидати за съветници.

От делтапланери над площада полетяха призивите на ЕНП към димитровградчани да гласуват в предстоящите на 23 октомври избори.

Осигурили сме и почистването, съобщи кандидатът за президент от ЕНП и председател на партията Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност, която също бе на площада в Димитровград, за да подкрепи лично кандидатите за съветници от ЕНП и кандидатът за кмет на общината Катя Панева. Тя ще бъде силната ръка на Димитровград в кадифена ръкавица, категорична бе Капон.

Да подкрепят колегите си от Димитровград дойдоха и кандидатите за общински съветници от ЕНП в Пловдив Венцислав Иванов и Петко Панайотов.

По-късно в село Добрич кандидатът за президент от ЕНП Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и кандидатите за общински съветници от ЕНП в Димитровград се срещнаха с жителите на селото заедно с кандидата за кмет на коалиция „Да за Димитровград” Катя Панева. Ние в ЕНП сме все млади, енергични хора, които през изминалите 4 години доказаха, че не само искат, но и могат да работят. Затова сега имаме очи да кажем:

„Започнахме заедно, да продължим напред!", каза водачът на листата Петър Томов.

По-рано през деня в Димитровград се проведе среща-разговор за уникалната архитектура на града. Подкрепям напълно културната политика и не бих добавил нищо, освен да обърна внимание на това, че има големи възможности, ако можеш да се включваме в такива вериги, като проекта „Атриум”, каза в Димитровград първият демократично избран президент на България д-р Желю Желев.

Той гостува в града по покана на кандидата за кмет от коалиция „Да за Димитровград” Катя Панева и заедно с Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност участва в срещата-разговор.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет