Кадиев иска хората да гласуват за него, а не за партийния му билет

  • 20 октомври 2011 15:40

  • 600
  • 0
Кадиев иска хората да гласуват за него, а не за партийния му билет
©

Надявам се хората да гласуват не за партийния ми билет, а за мен.

Това заяви в интервю за БТА кандидатът на БСП за  кмет на София Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Задължително е членовете и симпатизантите на БСП да гласуват на тези избори и искам да е ясно, че ако загубя, това ще е заради недостатъчната наша собствена мобилизация, смята той. Кадиев е убеден, че ще получи и много гласове от центъра, дори и десни гласове, защото това са мажоритарни избори.

За решаване на проблема със сигурността в столицата кандидат-кметът предвижда увеличаване на числеността на общинската полиция - минимум двойно, поставяне на осветление и видео камери във всички училища и детски градини, на детски площадки и в градския транспорт. Искам след четири години хората да кажат, че ако не друго, в София се живее по-спокойно, заяви Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Той залага още изграждане на 100 км нови велоалеи за четири години и закупуване на нови возила за градския транспорт. Ще стимулираме алтернативните начини за придвижване, защото в момента София има два пъти повече автомобили на глава от населението от повечето европейски столици, обясни Кадиев. Според него трябва да се създаде и общинско предприятие, което да се занимава с чистотата на града, вместо услугата да се дава на концесия.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в обещава да реши проблема с бездомните кучета до края на 2012 г. като след кастрирането им четириногите не бъдат връщани обратно на улицата, а давани за осиновяване или настанявани в приюти.

Искам да разработим една програма, която видях в Берлин - Столичната община да финансира осиновяване на бездомни кучета от гражданите, а останалите кучета да бъдат настанявани в приюти, добави той. Може да се осиновят само сто кучета, но ние сме длъжни да го предложим, смята Кадиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
600 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини