ГЕРБ изключва свой кандидат за общинар - оказа се наркодилър (снимка)

  • 17 октомври 2011 18:22

  • 6567
  • 16
ГЕРБ изключва свой кандидат за общинар - оказа се наркодилър (снимка)
©

Кандидат за съветник в листата на ГЕРБ-Раковски под номер 3 е единият от задържаните с амфетамини при операцията на полицията в петък. Това е 29-годишният Петко Чучулски от Стряма.

Задържането на Чучулски отново доказва, че ГЕРБ не разпъва политически чадър над никой, без значение дали е бил кандидат за кмет или общински съветник. Това заяви за Дарик кандидатът за кмет на ГЕРБ в Раковски Иван Антонов. По думите му, Чучулски е извършил престъпление и ще трябва да си понесе последствията. Тази вечер общинското ръководство на партията ще вземе решение Петко Чучулски да не участва в листата за общински съветници. Решението ще бъде изпратено на Изпълнителната комисия на партията, каза Антонов.

Младият мъж е член на ГЕРБ от 2009г.Той бе задържан заедно с още двама души в петък. Чучулски е пласирал наркотика.

Ето и снимката на злополучния кандидат - общинар :



 

Последвайте канала на

Novini.bg
6567 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Гого

2011.10.23 | 09:11

16
Чиста политическа агитация така мизерната партия Герб иска да се покаже колко е неопетнена като девственица. А всички знаят какво се крие една гнила ябълка наречена ГЕРБ за две години нито доходи се вдигнаха а точно обратното покупателната способност се е свила а безработицата ни е на челните места във Европа а Бойко е тръгнал за шенген. Премиера не е способен и мед да продаде на циганин а тръгнал държавата откакто е на власт цените растат нагоре а доходите надолу икономиката се изпари. Така е като сме си избрали тиква а не премиер!!
ха-ха

2011.10.23 | 09:10

15
злополучния кандидат - общинар . хахаха, хохохо

2011.10.23 | 09:10

14
Аз лично ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГРАБ, защото само тази година гербарката ФАНДАКОВА ни вдигна местните данъци и такси с 50% (имам предвид в Община Подуене, която целокупно мина от 5-та в трета категория, каквато е катерогията на Банишора например!!!) без абсолютно нищо да се е променило като, почистване на улиците, поддържане на градинките, подновяване на тротоарните площи, охрана на обществения порядък и ред други такива! Предлагам на форумецът ЧАВКА да се обади и да ни проагитира колко неправилно е да се гласува против и да ни обвини за нашите намерения! Щото политиците всички биле маскари и т.н.! БЪЛГАРИ ОТ ПОДУЕНЕ, накажете ГРАБ, заради хайдушкото вдигане на местните данъци и4 такси! Аз като данъкоплатец продължавам да не виждам къде се оттичат (или по-точно в чии джобове изтичат!) ДОЛУ ГРАБ и грабизЪма на Боко Тиквата!!!
ei glupaci

2011.10.23 | 09:10

13
iskam da vi kaja na vsichki deto pluete da si ebete maikata mrasna,a ako li ne az shte vi q eba selski toqgi takiva
в отговор на 7

2011.10.23 | 09:09

12
за твое сведение не съм от ничия партия но казвам това което знам със сигурност срещу въпросната фирма са заведени 180 дела в момента бяха 290 но с натиск и сплашване не от някой друг а от полицай и мутри на които се плаща бяха оттеглени и не защото на хората им беше платено а защото бяха заплашени семействата им... и това ако не е държавен рекет незнам как да го нарека а колкото до глупостите които казваш че говоря какво ще кажеш за това че аз лично съм поднасяла кафе на господата от ГЕРБ 2009 г когато ги карахме с автобусите за без пари ..... нестига това ами и командировки за това не ни платиха пък да не говоря те как се забавляваха вечер...а ние спяхме по автобусите като кучета и мизерувахме понеже и пари за ядене нямахме и сега е същото пак Ивкони дава пари за кампанията им под масата пари дето не са обявени и то с купища за да има политически чадър над него ...
adelina

2011.10.19 | 15:59

5
А какво ще кажете за това, че от как Герб са на власт ...всички дела за неизплатени възнаграждения се бавят и съда не прави нищо ..., макар че тези дела трябва да са по бързата процедура така наречена чл.310.и знаете ли защо е така понеже Герб се храни с парите на тези хора....Ще попитате как - просто е ...шефовете на фирми вместо да си платят на служителите дължимите суми, заработени с къртовски труд, ги дават за кампанията на Герб..., нестига това ами дори стават членове на въпросната партия, и защо - естествено за да получат политически чадър ...и не стига това ами сплашват хората да не водят дела срещу тя- защото това било борба с властимащите...и пример ще ви дам Става дума за един г-н от листата на Герб в град Дупница...въпростият Ивайло Константинов, собственик на ред Фирми най- голямата между които е Юнион ивкони....същата тази фирма дето преди беше поддръжник на ДПС и чиито автобуси безплатно возеха турските граждани с български паспорти на така наречения изборен туризъм да гласуват за партията, на която симпатизират..... Сега този г-н Константинов вече е член на Герб - поредната фурнаджииска лопата...и Г-н Плевналиев ми твърди че тази партия е от честни хора... Здравейте всички, които имате да получавате пари от фирма Юнион ивкони - която ви мами с години...имам да ви съобщя само едно- стане ли Ивайло Константинов общински съветник сте загазили ....защо, защото не само че няма да си вземете парите, ами и защото тогава властта му ще е още по -голяма ...защото като член на партия ГЕРБ той е от богопомазаните... много ми е интересно тези от ГЕРБ дето се бият в гърдите, че не крадат- как става този номер при положение, че един нередовен платец като Ивайло Константинов е в техните редици...Ей г-н Константинов кога най- после ще си платиш дълговете на хората дето работят за теб за без пари...и може ли да питам аз, г-н Бойко Борисов, защо приема пари от човек като Константинов...не го ли е срам с неизплатените заплати на служителите на ЮНИОН ИВКОНИ да си прави предизборните агитки....срам и позор...А и още нещо г-н Борисов защо така изведнъж от как Константинов е член на вашата партия делата срещу него са замразени и се бавят...или точната дума е се потулват и се влачат, че като спечелите да бъдат анулирани чрез рекет и шантаж.....нали уж доклада на ЕС за съдебната ни система е лъжа и тя функционира много добре ... ЕХ БЪЛГАРИЙО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА.....АМА ЗАЩО ЛИ СА СЕ ТРЕПАЛИ...НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО, ПОНЕЖЕ СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА, ЗА КОИТО ИДЕАЛИТЕ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ГЛУПАВИ ХИМЕРИ...АМА НЯМА КАК ДА НЕ Е ТАКА- ТУК СТАВА ДУМА ЗА ЕДНИ МНОГО ВАЖНИ ЛОБИТА И КУПИЩА ПАРИ, ДЕТО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБ...ЧУДНО В ЧИЙ...........

2011.10.23 | 08:55

11
Ами в джоба на поръчителя ти, слънце, и от там некое левче и в твоя. Това което си написала е пълен бълвоч. Делата за неизплатените възнаграждения са на това дередже от 2008-а насам. И колкото и да е непосилно за твоя мозък да го разбереш, ние знаем че не ГЕРБ правителство, полиция или каквато и там глупост да измислиш, ги бави а съдът. Съдиите бавят тези дела защото папкат от комунистическата софра. Айде пиши нещо друго, че да прилапаш йощ некое левче...
kinesiotapebg.eu

2011.10.21 | 09:48

10
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
ХАХАХА

2011.10.19 | 16:01

9
Хубавец! Че и в костюм се е докарал! Потурковец! За 2 години не се е научил как да продава и на кого да плаща! Не въврвят нещата в тази партия!
mafioti

2011.10.19 | 16:00

8
cqlata vi partiq ste mafioti!!!!samo terorizirate horata i im qdete hlqba prostaciiiiii,mizerniciiiii,varvete siiiiii,mayka vi da ebaaaaaaaaaaa!!!!
Дан

2011.10.19 | 16:00

7
http://picbg.net/img.php?file=14ba6d4f66367603.jpg От край време е така, не само в България... няма да се промени нищо :)

Добави коментар

Водещи новини