ЕНП подкрепя кандидата за кмет на община Велико Търново

Кандидатът за президент от Единна народна партия г-жа Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност посети днес село Водолей, община Велико Търново, за да подкрепи кандидата за кмет на селото Антоанета Тодорова и да открие пенсионерският клуб в селото.

На откриването присъстваха и кандидатите за общински съветници от „Движение Царевград за Велико Търново” Стефан Михайлов и Мирослава Бодурова.

Във Водолей Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност обяви, че „Движение Царевград за Велико Търново”, в което участват Единна народна партия и ПП „Партия на Зелените” подкрепя кандидатурата за кмет на издигнатият от ГЕРБ Даниел Панов, който също присъства на откриването на пенсионерския клуб. Там бяха и независимият народен представител Корман Исмаилов и настоящият кмет на Велико Търново Румен Рашев.

Ние искаме да изразим ясно позицията и подкрепата си за кандидата, когото одобряваме още преди първи тур, за да е видно, че не участваме в политически игри и договорки”, заяви Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

„Досега водим честна, добронамерена и почтена кампания, гласуваното доверие към господин Даниел Панов е естествено продължение на начина, по който се борим за вота на хората. Отдавна работим с него, той се е доказал като добър управленец и това, че сме опозиция на ГЕРБ не означава нищо, когато те предлагат човек, който иска да работи, вместо да променя посоките на света с гръмки лозунги”, допълни Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Водачът на листата на „Движение Царевград за Велико Търново” Стефан Михайлов каза, че коалицията ще продължи да работи по собствената си кампания за общински съветници. Хората от нашата листа са доказали по време на кампанията, че са упорити и можещи, като добави, че ще бъдат качествени общинари и коректив на бъдещия кмет, заяви Михайлов на пресконференция във Велико Търново.

Напълно нормално гражданите да се интересуват повече от местните избори, отколкото от президентските, тъй като местната власт и нейните представители ги засягат много по-пряко, каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност като уточни, че президентската институция не трябва да се омаловажава и е своеобразен трибун, тъй като държавният глава събира най-много гласове от цялото население на мажоритарен принцип.

„Единственият начин да се тушира купуването на гласове е по-високата гражданска активност за вота”, допълни още Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Коментари

  1. 2011.10.15 | 23:41
    pomnish li pomnish balkandjii iovo hubava qna na turska vqra...pomnish li q taq poturchena gadna mazka kurva.da umre da ...(tq e turkinq s bulgarsko ime,samo pred haroda e bulgarka ili samo po pasport inache...)
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет