Светльо Витков: Вярвам в Перник и Перник вярва в мен!

  • 14 октомври 2011 12:33

  • 4685
  • 17
Светльо Витков: Вярвам в Перник и Перник вярва в мен!
©

Дни преди финала на кампанията БТА направи интервю с един от най-колоритните кандидати за държавен глава - Светльо ВитковСветльо Витков Светослав Емилов Витков, още известен като Светльо Витков или Светльо от „Хиподил“, e певец,. Поместваме целия разговор:

- Как Ви хрумна идеята да се кандидатирате за държавен глава?
- Рано сутрин, когато се събудих, осъзнах, че мандатът на г-н Първанов е към своя край, а не виждам друг достоен за този пост.

- Каква цел си поставяте на тези избори - да спечелите, да стигнете до балотаж или да провокирате обществото или политиците?
- Целта ми е по-висока.

- Вие ли ще промените клишето как трябва да се държи и да изглежда един президент или клишето ще промени Вас?
- С клишето се срещнахме на тайна среща (сауна), тъй като клишето се притесняваше от флашки. Договорихме се следното - нашите промени да бъдат взаимоизгодни, в рамките на закона, и това е.

- Ще ходите ли с костюм на работа, ако станете държавен глава?
- Стига да не е бял.

- Ако загубите изборите, ще се кандидатирате ли пак на следващия вот и изобщо смятате ли да продължите с политическа кариера? Ще направите ли собствена партия?

- На тези три въпроса мога да отговоря със следното, цитирайки себе си: "Аз винаги съм казвал, че, когато губиш, не знаеш какво печелиш, а когато печелиш - печелиш". Нека не избързваме с предварителни изказвания и прогнози, тъй като времето е променливо.

- Коя от песните Ви описва най-добре предизборната кампания?

- Всяка моя песен я описва най-добре. От различен ъгъл, стига той да не е тъп. Искам да кажа, че и аз рисувам добре.

- А кой е основният Ви противник в кампанията?

- Никой не ми е противен в кампанията. Това са едни симпатични млади хора, на всеки от които желая крепко здраве и лично щастие.

- Става традиция хора, които владеят бойни изкуства, да влизат в политиката. На Вас ще Ви помогнат ли бойните Ви умения за предизборната кампания и как?
- Принципно съм пацифист. Много харесвам думата "принципно", но всъщност съм роден далеч от Пасифик. Балканският нрав, не визирам Перник, е известен със своята благост до един етап. Бойните изкуства и умения помагат тогава, когато свърши дипломацията.

- Името на бившата Ви група "Хиподил" е съчетание между хипопотам и крокодил. Комбинация от какви животни е вашата кандидат-президентска двойка?

- Това са долни клевети!!! Ако ще се обиждаме, смятам да не отговарям на толкова провокативни въпроси, защото те обиждат моята интелигентност, чувствителност и чувство за мярка - 50 грама (аз не пия!).

- Очаквате ли специална подкрепа от Перник, след като прославихте специфичния пернишки говор?

- Какво специално мога да очаквам в една подкрепа?! Или те подкрепят или не. Аз вярвам в Перник и знам, че Перник вярва в мен. Но не бих отишъл на дискотека там сам, без подкрепа.

- Кои са Вашите избиратели, на какви хора разчитате най-много да гласуват за Вас?
- Не ги познавам всичките. Но като цяло смятам, че това са хора, на които им е омръзнало да се подиграват с доверието им.

- Вие влязохте в кампанията с мотото, че търсите България. Ще я намерите ли, дори да не спечелите изборите?
- Доколкото усещам, имате съмнение, че няма да спечеля. Нека ви кажа следното - грешите! В търсенето се ражда истината, а в търсенето на България се ражда българското.

Ето и предизборната "агитация" на Светльо Витков:

Последвайте канала на

Novini.bg
4685 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Az..

2013.04.07 | 18:28

17
eeeh Svetlio, ne porasna i tova si e...... maloumen kompleksar si ostana bez nikakva perspektiva. Osven da se napivash s vinkelite drugo may ne mozesh.......... basy profana si
случайно прочетох

2011.10.25 | 17:25

16
Браво Светльо!С теб сме!

2011.10.24 | 00:45

11
Ако гласуването бе чрез интернет,си нямате представа колко хора ще гласуват за него пък и той веднъж каза поставете ме до Плевенлиев Калфин и другите и ми кажете с какво те са повече от мене - и е прав човека
никога

2011.10.24 | 00:47

15
Така е. Сега остава да докажем, че не само в интернет сме заедно! №20!
никога

2011.10.24 | 00:46

14
"Не съм доволен от отношението на партиите и политиците към нас, хората. Смятам, че те са изгубили връзка с реалния живот. Или нарочно не защитават интересите ни, което е още по-лошо. Отказвам да се съглася, че нищо не може вече да се промени и е капсулирано завинаги." ПРЕЗИДЕНТ ТЪРСИ БЪЛГАРИЯ! Светльо президент!

2011.10.24 | 00:46

13
А Светльо Президон`, альо, альо....!!!!

2011.10.24 | 00:46

12
Светльо президент!!!!!
и от мен едно евала!

2011.10.15 | 16:49

7
Добре, че не се взимам толкова несериозно като повечето съфорумци тук, че от толкова сериозно мислене докъде го докарахме... Време е и аз да се подиграя с доверието на политиците ни, както те правиха 22г и все още се опитват да правят.

2011.10.24 | 00:45

10
Съфорумците пак ги е хванала амнезията и са решили да си подарят гласовете на Пръмовица, Кадалфин и Плевнята. Явно, който и да се кандидатира, щом не изпелтечва по 10 чужди петнайсетбуквени думи, не носи костюм и не се хили мазно, значи е наркоман и за нищо не става. Интересно, защо после се жалват, че държавниците ни са калпави, след като гъза им е залепнал за стола?! Те на това му се вика пасивен толераст!
kinesiotapebg.eu

2011.10.15 | 22:26

9
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Az

2011.10.15 | 16:51

8
e niama kak da stane, tuk povecheto niamat i 16 god, a inache sa mnogo kompetentni.... viz rezultatite ot glasuvane v posednia Tab i shte razberesh vsashnost kolko mnogo nepalnoletni si izbivat kompleksite po forumite :) zalka rabota!
xa xa

2011.10.15 | 16:48

6
poredniaequmste smeshnik!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини