ВМРО: Случаят с дебитните карти в Суворово е политическа поръчка на ГЕРБ

  • 13 октомври 2011 15:05

  • 3733
  • 3
ВМРО: Случаят с дебитните карти в Суворово е политическа поръчка на ГЕРБ
©

Разпитваните за иззетите в Суворово дебитни карти от заложни къщи кандидати за общински съветници от ВМРО Данаил Йорданов и Любомир Димов са били заплашвани с физическа саморазправа както преди изборите през 2009 г. от хора, близки до ДПС, така и около предстоящите избори, но този път от свързани с ГЕРБ лица.

Това заяви за Novini.bg кандидатът на ВМРО за кмет на Варна Костадин Костадинов.

Той допълни, че двамата са спечелили дело, заведено заради заплахите.

Костадинов видя в задържането им политическа поръчка от страна на ГЕРБ, свързана с предстоящите избори, като посочи, че това не е първият път, когато управляващите действат с подобни методи. Според него, показателен e и фактът, че директорът на варненската полиция комисар Димитър Димитров даде специална пресконференция по случая.

Кандидатът на ВМРО за кмет на Варна се учуди как постъпва анонимен сигнал на 10 октомври, а на 13-ти вече е осъществена разработка и има арестувани, като се имат предвид "бързите действия" на полицията ни.

Костадинов съобщи още, че полицаите са извършвали претърсвания в домовете на задържаните без необходимите по закон заповеди. Той е сигурен, че не се касае за лихварство и от случая няма да излезе нищо, защото картите са предавани доброволно и със съответните документи.

"Ще станем свидетели на поредното заведено дело срещу България в Страсбург и отново данъкоплатците ще плащат за безобразията на ГЕРБ", категоричен бе Костадинов.

Припомняме, че Костадин Костадинов беше арестуван на 26 септември при един от протестите във Варна след убийството на 19-годишния Ангел Петров в Катуница, с аргумент „участие в нерегламентирано събиране”,  и същата вечер беше освободен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3733 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
войвода

2011.10.18 | 23:06

3
ДНЕШНОТО ВМРО СА КРАДЦИ И ЧЕНГЕТА DONOSNIK.NET
kinesiotapebg.eu

2011.10.16 | 15:10

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

2011.10.16 | 15:10

1
Абе пич що не вземеш да изрежеш и да си я поставиш някаде тази кинезио лента и да мирнеш най-накрая а.

Добави коментар

Водещи новини