Кандидат - президентът на БЗНС: Ще водим центристка политика

  • 13 октомври 2011 07:54

  • 1817
  • 0
Кандидат - президентът на БЗНС: Ще водим центристка политика
©

Няма по-разпознаваема политическа сила от БЗНС повече от 120 години.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ кандидат-президентът на БЗНС Николай Ненчев.

През годините сме правили много компромиси, за да стане България член на ЕС и НАТО и решихме, че България има нужда от предвидим и балансиран политически играч, за да не отиват процесите нито в едната, нито в другата крайност, допълни той.

Имаме много ясна представа за ситуацията в страната. Идеологията ни е основана на духа и най-добрите ценности на българите. Не трябва да има разграничителна линия между хората в селата и тези в градовете, защото те са еднакво онеправдани. Президентът е национален лидер и той трябва да живее и работи с пулса на цялата нация. Възнамеряваме да създадем отделни крила в БЗНС - и вляво, и вдясно, но основната ни политика ще е центристка, каза още Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки..

Не случайно сме на последно място в Европа, защото не си вадим поука от миналото, заяви кандидатът за вицепрезидент Жеко Стоянов.

На изборите разчитаме на репресираните, на политическите емигранти от България. Мисля, че ще ни подкрепят и хиляди ощетени собственици на земеделска земя, защото не се води правилна политика в земеделието, от която се възползват само големите арендатори. Ще направим всичко възможно да променим Закона за арендата, с което има възможност хиляди пенсионери да получат по 100-120 лв. допълнително към пенсията, каза още кандидатът на вицепрезидент на БЗНС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1817 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини