Стефан Данаилов: Ще върнем усмивките на хората

  • 10 октомври 2011 16:29

  • 921
  • 1
Стефан Данаилов: Ще върнем усмивките на хората
©

Много емоции и усмивки съпътстваха срещата на кандидата за вицепрезидент Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в с гражданите на Тополовград и Елхово.

Данаилов отдели време на всеки човек, който го спря за автограф или за да поговорят, убеден, че колкото по- близо е до хората и колкото повече чуе от тях, толкова ще бъде по- мотивиран за изборната победа.

В Тополовград Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в донесе като подарък хляб във формата на осмица, какъвто е номерът на изборната бюлетина на кандиадт-президентската двойка на БСП.

В подаръка Данаилов разтълкува посланието, че осмицата трябва да гарантира хляба на хората. Кандидатът за вицепрезидент отбеляза, че при срещите си из страната забелязва, че много българи са разочаровани, обезверени  и са забравили да се усмихват. Затова той приема като своя мисия да върне усмивките на лицата им, започвайки с кампанията си „Сърце до сърце”.

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в подкрепи кандидатите на БСП за кметове на Тополовград и на Елхово – Кера Спирова и Татяна Дюлгерова и изрази дълбокото си убеждение, че те могат да са успешни стопани на общините си и да бъдат близо до сърцата на гражданите.

Последвайте канала на

921 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
......

2011.10.11 | 09:14

1
.... с поредната "сапунка", в която се хвърли да участваш ..... мен би ме било малко срам от подобни усмивки, а теб ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини