Стефан Данаилов: Хората ще гласуват за личности с биография

  • 07 октомври 2011 20:18

  • 2071
  • 4
Стефан Данаилов: Хората ще гласуват за личности с биография
© Булфото

"Да изживеем нещото, което не можахме да изживеем преди 5  години, когато ни отнеха правото да се радваме" - с този призив се обърна към кърджалийци кандидатът за вицепрезидент на БСП  проф. Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, като припомни изборите през 2005 г.,  когато заради системата за преразпределение на гласовете не бе  издигнат за депутат от Кърджали.

Според Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в мажоритарният вот ще повлияе на хората в България да гласуват за личности, които стоят с имената и автобиографиите си.

Кандидатът за кмет на Кърджали Милко Багдасаров бе категоричен, че изборната битка ще е безкомпромисна, "защото в нашите листи няма случайни хора, а само хора с конкретни предложения за решаване на проблемите в общините".

Последвайте канала на

БТА
2071 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
червен боклук си

2011.11.11 | 02:22

4
Ламбо ти си едно алчно червено куманоидно прасе,което се продаде на евреина Станишев и евреина Калфонс.

2011.11.08 | 21:09

3
bokluk
AJ4A

2011.11.08 | 21:09

2
С биография, ама в която няма топли отношения с партияат столетница. Личности ли каза - надявам се нямаш предвид личностите, които отвсякъде изглеждат като силно алкохолно зависими ;-)

2011.11.08 | 21:09

1
боже, този некадърен актьор, който цял живот играе себе си и разваля и филми и спектакли със слабата си игра, си мисли, че е нещо голямо, ако не беше БКП, да го лансира и сега, когато остаря и погрозня, щеше да сподели съдбата на повечето бедни български артисти, но те са поне по-достойни и талантливи хора от другаря Майор Деянов, цял живот храненик на БКП, червен боклук и бездарник, който сега иска четвърт милион лева от БСП за провала си ив изборите, защото бил изпуснал роля в един от тъпите италиански сериали, където играе стар мафиот, тоест, самия себе си, Стефане, ти си просто една карикатура, един търбух и пияница!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини