Плевнелиев: Образованието ни трябва да е насочено към реалната икономика

  • 07 октомври 2011 16:24

  • 1031
  • 1
Плевнелиев: Образованието ни трябва да е насочено към реалната икономика
© Булфото

Кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на посети севлиевската фирма за производство на хигиенни аксесоари, съобщиха от партията.

Дружеството, което е стартирало работа с германски инвестиции и 30 души служители, сега дава работа на 300 човека. Мениджърите се оплакаха, че предприятието не може да намери млади специалисти и в момента имат много свободни позиции.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното коментира, че в България образованието трябва да бъде обвързано с реалните нужди на икономиката и нивото на професионална квалификация постоянно да бъде поддържано. Той заяви, че би подкрепил германския модел на обучение, който предвижда още в 7 клас учениците да имат представа какво е реална икономика, а не както е в много университетите в момента студентите до 5 курс да нямат и един ден стаж.

Мениджърът на фирмата за Източна Европа съобщи, че подготвят разширение на фабриката и за него са избрали България след като са проучили бизснес средата в Румъния, Сърбия и като цяло региона. Оценката на ръководството на фирмата е, че България стои стабилно и очакват с нетърпение мащабната програма на правителството за изграждане на пътната инфраструктура, посредством магистрала Хемус да стигне и до тях.

От Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на шефовете на фирмата поискаха подобряване на репутацията на България, за да могат българските стоки на външните пазари да не бъдат подценявани.

Работниците във фабриката проявиха огромен интерес към проблемите на правораздаването. От Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на те научиха, че пример за работа на правоохранителните органи и съдебната система и за България, и за цяла Европа е Бавария. Престъпниците бягат от Бавария, прогонени с много силни закони и с успешната работа на полицията и магистратите, обясни Попова и подчерта, че дългодишните й усилия като прокурор и като министър на правосъдието страната ни да достигне високите стандарти за работа на съдебната система ще бъдат продължени и от позицията й на вицепрезидент.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на посетиха и Дряново, където поздравиха талантливите деца на града, които през годината са получавали отличия на различни състезания и олимпиади.

Преди да си тръгнат от Дряново двамата заедно с председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разгледаха музея на Кольо Фичето, който е ремонтиран със средства от Камарата на строителите и Националния конкурс „Сграда на годината”. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното обърна специално внимание на макета на моста над р. Янтра при Бяла, за който Кольо Фичето е заложил главата си, че ще го завърши в срок.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1031 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АБВ

2011.10.07 | 18:13

1
Тази парцалена кукличка докога ще се подвизава из всички медии?!?!?!?!?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини