Мария Капон и Касим Дал се срещнаха с жителите на Крумовград

Кандидатът за президент от Единна народна партия г-жа Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и независимият народен представител Касим Дал се срещнаха днес с жителите на Крумовград. Двамата направиха съвместна обиколка в центъра на града, където разговаряха с хората за проблемите, които най-много ги тревожат. Лошата инфраструктура до населените места в общината и липсата на вода в голяма част от тях са един от най-големите проблеми, разказаха жители на общината.

В предизборния щаб на ЕНП в Крумовград Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и Касим Дал представиха и кандидата за кмет издигнат от Единна народна партия в Крумовград Ирфан Юмерходжа, на 30 г., от с. Раличево, община Крумовград. Завършил е висше педагогическо образование, магистър по „Биология и химия“ и „Микробни технологии“. Работи като учител в основно училище. Женен, 1 дете.

По-късно през деня Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и Касим Дал посетиха и община Ардино, за да подкрепят кандидата за кмет на Единна народна партия Ферди Якуб, който е на 23 г. Завършил е висше инженерно образование, бакалавър „Автоматика, информационна и управляваща техника“, ТУ в гр. София, магистър по „Информатика и информационни технологии“, ПУ „П. Хилендарски“. Работи като служител в общинска служба по земеделие. Женен. Владее английски, турски и руски езици.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет