Кадиев: Ще променя изцяло системата на вземане на решения в София

  • 06 октомври 2011 14:01

  • 803
  • 1
Кадиев: Ще променя изцяло системата на вземане на решения в София
© Булфото

Искам да променя кардинално системата, по която се взимат решенията в София, именно там бърка общината.

Това каза пред Радио "Фокус" кандидатът за кмет на София от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Не може бюджетът на Брюксел да е с 10% по-голям от този на София, а в същото време градът да изглежда пет пъти по-добре като чистота, като организация, като инфраструктура от българската столица.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в обясни, че като цяло не е доволен от работата на Столичния общински съвет в последните четири години, тъй като не е доволен от начина, по който изглежда столицата. „Днешната сесия на Столичния общински съвет е тривиална и на нея се довършват останали точки от други заседания. Но така е винаги при последните сесии за мандата”, каза още той.

Кадиев подчерта, че много от нещата, които са обещани преди четири години, не са се случили - заводът за битовите отпадъци, премахването на бездомните кучета от улиците на София, не се случиха новите возила за столичен градски транспорт, не се случиха паркингите, прекратяването на задръстванията, по-добрата чистота и други.

Кандидатът за кмет на София подчерта, че в своята програма е заложил решаването на доста от проблемите на града. Според него е грешка, че в София не се търси мнението на гражданите на столицата. Той даде като пример в тази посока случаят, при който преди три месеца Столична община е получила като дарение една подвижна сцена за една градинка, но хората от района, където е трябвало да бъде разположена сцената, са били против и е имало много жалби, и днес е отменено решението за взимане на дарението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
803 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.10.06 | 15:26

1
Нищо няма да промениш, няма да станеш кмет..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини