Кунева към Борисов: Пуснете Плевнелиев сам на бойното поле

  • 06 октомври 2011 11:51

  • 2648
  • 4
Кунева към Борисов: Пуснете Плевнелиев сам на бойното поле
© Булфото

Позволявам си да ви отклоня от протокола по посрещане, изпращане и рязане на ленти и да привлека вашето внимание към проблем, който поставя под въпрос провеждането на истински честни избори, при които гражданите да имат реалната възможност да направят истински информиран избор.

С тези думи започва разпространеното до министър-председателя, всички медии и предизборните щабове на ГЕРБ, БСП писмо на независимия кандидат за президент Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 по повод опита за проваляне на единствения дебат в предизборната кампания от страна на ПП ГЕРБ. По думите й още на 26 август 2011 г. националната телевизия bTV е изпратила до първите трима кандидати с реален шанс за победа в изборите за президент покана за участие в дебат на 20 октомври, четвъртък, от 20.00 часа. bTV постъпи коректно, като обяви толкова рано датата, за да може всеки от кандидатите да организира програмата си. Беше даден срок за потвърждаване на участието от всички нас до 12 септември 2011 г., който двама от претендентите спазихме.


Вчера бях уведомена, че датата на дебата се измества с пет дни - на 15 октомври. Посочената причина е, че вие и вашият кандидат желаете да закриете кампанията си на 20 октомври. Очевидно истинската причина е друга, подчертава Кунева.

По думите й целта на Предизборния щаб на ГЕРБ е да се проведе дебатът максимално рано, за да има време хората да забравят, към деня на изборите, неубедителното представяне на г-н Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, а това остана единствената възможност да срещна вашия кандидат в дебат. Аз ще участвам на 15-ти октомври или на която и да е друга дата, защото този дебат е нужен на хората, а не на кандидатите, категорична е Кунева.


Преместването на деня на дебата в bTV е част от схемата, при която г-н Плевнелиев избягва да се появява пред гражданите, докато вие и вашият министър на вътрешните работи правите кампания, смята Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Това не е честно и не е храбро. Все пак говорим за кандидат за върховен главнокомандващ на въоръжените сили. А за хората е важно да направят своя информиран избор за държавен глава на Република България, подчерта независимият кандидат за президент. Криенето на кандидата за държавен глава и заместването на честен дебат с потоп от ПР-публикации е недостойно и недемократично поведение. Пуснете г-н Плевнелиев на бойното поле, нека сам си извоюва пагоните, казва в заключение Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2648 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2011.10.06 | 19:45

4
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
КУНЕВА?

2011.10.06 | 19:45

3
Е, щом говорим за информиран избор, нека Г-жа Кунева ни информира как продаде националните интереси като договори най-ниската субсидия за земеделие и животновъдство, как се затвориха реакторите на АЕЦ, как се сменя политическа принадлежност, и т.н и т.н.

2011.10.06 | 16:59

1
Ами пратете палето на дебат с нея и там да и зададе тези въпроси ! Нека видим как две мазни женки водят дебат, ще бъде забавно !
АБВ

2011.10.06 | 19:45

2
Жалко, че никой не чува какво казва "Гласът на народа" или пък който и да било друг. Много е слабичък!! ББ заглушава всички, които имат и капчица здрав разум останал. Явно за това оползотворява паричките ни

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини