Цветанов се отчете пред Сметната палата за договорите на ГЕРБ

  • 06 октомври 2011 11:44

  • 2027
  • 4
Цветанов се отчете пред Сметната палата за договорите на ГЕРБ
© Булфото

ПП ГЕРБ е първата политическа партия, която предостави на Сметната палата информация за сключените до този момент договори в цялата страна, имащи отношение към настоящите две кампании – за избор на местна власт и на президент и вицепрезидент.

Същата информация е публикувана и на интернет страницата на ПП ГЕРБ в раздела „Публичен регистър“, съобщават от партията. Припомняме, че с решение на Изпълнителната комисия от 21.08.2011 година, ПП ГЕРБ реши, кампанията за местните избори и за президентския вот да се финансира изцяло със средства от държавната субсидия на партията. В периода на кампанията забранихме приемането на дарения, както и на безвъзмездно предоставяне на стоки или услуги от физически лица. Отказахме и приемането на дарения от наши кандидати, въпреки, че такава възможност е предвидена в Избирателния кодекс.

По този начин ПП ГЕРБ гарантира прозрачно финансиране още в началото на кампанията, което може да се проследи през целия период на предизборната надпревара, а не само в края на кампанията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2027 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
435

2011.10.07 | 09:01

4
А за шестте апартамента кога ще се отчете?И пред КОГО?
АБВ

2011.10.07 | 09:01

3
И к'во от това?!? Лошото е, че акъл не може да се купи.
kinesiotapebg.eu

2011.10.06 | 16:13

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
---- Прикрепено писмо (1Gb>1gr.olovo) ---- Подате

2011.10.06 | 14:59

1
---- Прикрепено писмо (1Gb>1gr.olovo) ---- Подател: evgeni slavkov До: press@president.bg, mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, webmaster@mvr.bg, dans@dans.bg, office@dans.bg, signali@dans.bg, director@dans.bg, director@mvr.bg Относно: 1Gb>1gr.olovo Дата: Четвъртък, 2011, Октомври 6 10:17:55 EEST При 200 знакови убийства и неразкрито нито 1,какво ви говори това ??? Службите,които ги направиха ги избиха поради непокорност,а сега Борисов за какво ДС говори ???Луканов се опита да промени курса на 100-летницата взе та умря ,преди това противопоставиха И.Павлов за да се скара с Луканов на темата "Кой ще кара влака",та и той се пренесе в небитието,за да му припишат БИТКАТА.Икономичеески кръговеот типа В.Илиев,и те се споминаха,а оцеляха най-СИЛНИТЕ-ПЪРВОСЪЗДАТЕЛИТЕ- АБВ !!! Просто въпрос на НЕЩОТО и нищото.АБВ се изпълнява с пълна сила и днес .Сега флашките вършат по-добра работа,отколкото ПРЕСЕЛЕНИЕТО под земята.Това ГО знаят "Хилендарски" и "Стършела" и "учителя Йода/по физическо/". Драгите зрители още ли залагате на Този и Онзи със цената на живота си.

Добави коментар

Водещи новини