Мария Капон: Проблемът на Катуница е в София, при политиците

  • 05 октомври 2011 20:40

  • 1248
  • 0
Мария Капон: Проблемът на Катуница е в София, при политиците
©

Проблемът на Катуница е в София, при политиците, коментира пред журналисти в Смолян кандидатът на Единната народна партия за президент Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. По нейно мнение при протестите около събитията в Катуница няма етническа размирица, а "има дежурни умиротворители, от една страна, и, от друга, дежурни ксенофоби, които се опитват да яхнат беззаконието".

На местните избори в Смолян ЕНП подкрепя кандидата на ГЕРБ Николай Мелемов, защото Смолян има нужда от промяна, заяви Мария
Капон. Партията представи на предизборна среща днес своите кандидати за общински съветници.

Умората и нежеланието на хората да гласуват вдигат цената на контролирания вот и на "купуването" на гласове, смята Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. Според нея "купуването" на гласове е започнало от няколко месеца и за това има сигнали от цялата страна. "Всички цигари без бандерол в махалите са част от бизнеса, даден от страна на контрабандистите, който днес ще се използва за купуване на гласове", заяви кандидат-президентът на ЕНП.

"Политическият монопол се оказа по-страшен от икономическия, защото дерибействат шепа хора, облагодетелствали се от властта, сред отрудени, почтени, живеещи в нищета хора в определени райони", заяви Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. Тя допълни, че в предизборната кампания на ЕНП се акцентира върху гарантиране на личната сигурност на хората като задължителна част от националната сигурност.

Последвайте канала на

1248 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини