ГЕРБ агитирал първолаци с ключодържатели - мечета

  • 05 октомври 2011 07:13

  • 1588
  • 3
ГЕРБ агитирал първолаци с ключодържатели - мечета
©

Ключодържатели със светлоотражателни мечета са раздавали от ГЕРБ на първокласници в Перник, твърди областният лидер на БСП Ненко Темелков. От едната страна на “подаръка” пише “Ирена Соколова - народен представител”. Тя е и кандидат за кмет. От другата - “Животът ти е ценен”.

“Подготвяме жалба до избирателната комисия, защото политическото заиграване с деца е недопустимо. Ключодържателите са били раздавани след началото на предизборната кампания. За да ги получат децата, директорите на училища били поканени в инспектората по образование”, твърди Темелков. “Всяка година подарявам по нещо на първокласниците. Това е моя мисия. М. г. им дадох книжки. Подаръкът е за Деня на независимостта, защото децата не помнят тази дата, ако не получат специален подарък. Умишлено избрах мечетата да са червени, за да няма спекулации с партията, която представлявам. Оставих ги в инспектората, защото не би било разумно да ходя от училище на училище”, каза пред “Труд” Соколова.

Агитацията на ГЕРБ сред деца не е нова. В Пещера бе организирана викторина, а от верните отговори се получаваше “Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни”. В Пловдив пък деца играха “За купата на ГЕРБ 2011”.

Последвайте канала на

Novini.bg
1588 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Rachelle

2013.11.30 | 18:49

3
Yeah, that's the titeck, sir or ma'am
Talyane

2013.11.30 | 03:29

2
A rolling stone is worth two in the bush, thanks to this arilcte.
Rubia

2013.11.28 | 10:37

1
Haha. I woke up down today. You've cheeerd me up!

Добави коментар

Водещи новини