Уорлик очаква изборите да са честни

  • 03 октомври 2011 21:04

  • 1143
  • 4
Уорлик очаква изборите да са честни
©

Посланикът на Съединените щати у нас Джеймс Уорлик очаква изборите в България да бъдат честни и почтени.

Той заяви това след среща с кандидата за президент Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Това е първата от поредицата срещи на американския дипломат с основните кандидати в президентския вот, предаде бТВ. Уорлик, който е инициатор на разговорите, поздрави Кунева за това, че е започнала кампания, основаваща се на честта и достойнството.  

"На тези срещи аз предимно ще слушам, за да чуя директно от кандидатите техните позиции по широк кръг от въпроси. Очаквам да получа уверения в ангажираността на всички, че тези избори ще отразят истинския глас на гражданите и това ще бъдат справедливи и свободни избори", заяви Уорлик.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1143 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
aibou

2011.10.11 | 23:24

4
Не мога да повярвам,че няма кой от управляващите да му даде пътя на тоя Уорлик,народа на го иска тук,сигурно на следващите избори и той ще е кандидат-президент.Не знам да е направил нещо добро за България,ако греша ме поправете.Той само наблюдавал.А кой се опита да прокара закон за ГМО...... - нашия "приятел". А това с шистовия газ,пак той ,само предлага.Ако правителството ги е срам да го изгонят,с изборите да пуснат и една бюлетина за "Уорлик да си ходи" и народа да реши.
AJ4A

2011.10.11 | 23:24

3
Ваше Превъзходителство, до кога ще "чувате" само комунистическите "гласове"? Кога ще "отворите" ушите си и за гласовете, идващи от народа? Срещайте се с колкото си искате кандидат-празиденти, кандидат-кметове и всевъзможни кандидат-властимащи, но намерете време и желаине да се срещнете и с хора от народа, да чуете истината за това в каква държава всъщност сте посланик! Не е сложно да ги откриете тези хора, а не само да "откривате" лицемерието на кандидат-властимащите и на управляващите! Можете да сте напълно убеден, че на тези избори, а и на следващите, както и на всички предишни от 1990 г. до сега, народа ще гласува и ще избере ........ този който е издигнат ........ не от народа, а от комунистическите кардинали в сянка! Вие на това ли му казвате народен избор и честни и справедливи избори! Избирателната система е толкова порочна, че ако тя остане такава в следващите 100 години няма да има почтен управляващ в тази държава, ама за съжаление Вие за това и дума не обелвате!
Иван Петров

2011.10.04 | 15:51

2
Да не би България да е 51 щат на САЩ- та американският посланик постоянно се меси в нашите вътрешни работи.Защо не се меси нито руският,нито китайският посланик. И нещо друго-във всички бивши соц. държави които в настоящият момент имат на териториите си американски учебни полигони или бази-получават огромни суми като наеми-единствена България не вземала такива наеми..........

2011.10.04 | 00:33

1
Worlick е един американски нахалник!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини