Каракачанов е избрал да бъде депутат от Плевен

  • 08 октомври 2014 14:36

  • 2112
  • 2
Каракачанов е избрал да бъде депутат от Плевен
©

Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е избрал да бъде депутат от Плевен, а не от 25 МИР-София. Това той обяви официално днес на пресконференция в Плевен като водач на листата на Патриотичния фронт в 15-ти Плевенски многомандатен избирателен район. Той е доволен от изборния резултат, който надхвърля резултата, който двете партии са получили поотделно на парламентарните избори миналата година. Патриотичният фронт е на трето място в Плевенския избирателен район, след ГЕРБ и "БСП лява България", като изпреварва ДПС и Реформаторския блок.

В Плевенска община тази коалиция е получила 17 на сто от гласовете, което е залог за разместване на политическата карта в Плевен на изборите за местна власт, смятат от ВМРО. Каракачанов потвърди ангажимента си, че ще започне обиколка в областта след изборите, за да се запознае с проблемите на място.

По думите му Патриотичният фронт не е създаден само за изминалите избори. Двете партии в коалицията ще водят обща политика в парламента, ще настояват за образователен ценз за гласуващите, за гласуване само в дипломатическите представителства в държавите извън Европейския съюз.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2112 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.10.12 | 00:16

2
Skapan vlah-tursko mekere !

2014.10.08 | 15:14

1
Тоя не е ли Русе !

Добави коментар

Водещи новини