Кольо Колев: Правителство на малцинството е временно решение

  • 07 октомври 2014 07:48

  • 2714
  • 4
Кольо Колев: Правителство на малцинството е временно решение
©

Тези резултати показват едно важно нещо-желанието на хората за промяна. Те вече недолюбват ГЕРБ, БСП. Някои намериха промяната в ББЦ, Патриотичния фронт. По-голямата част обаче не видяха промяна и не излязоха да гласуват.

Това каза в сутрешния блок на БНТ социологът Кольо Колев. Ако се беше появил субект като НДСВ през 2001 година или ГЕРБ през 2009 година, щеше да помете и БСП, и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Правителство на малцинството е временно решение. Максимум за две години. Такова правителство ще бъде заредено с много противоречия. В началото всички партии ще внимават да не го бутнат. Да се изкара зимата поне. Това едно добро временно решение, каза още Колев.

Заедно с него гост в студиото беше и Димитър Димитров. Комбинацията между ГЕРБ, РБ и Патриотичния фронт е най-вероятна. Колко ще е устойчива тя, това е друг въпрос. Техническият и експертният разговор ще бъде труден заради проблема-кой да бъде министър-председател. Широка коалиция, като в Германия, е малко вероятна, убеден беше той.

Фигурата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е препъни камък за преговорите за съставяне на коалиция. ГЕРБ е лидерска партия. Евентуалните партньори им казват-изберете някой друг и те не могат. Идеята, че ГЕРБ могат да излъчат някой друг за премиер, им изглежда кощунствена. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е равно на ГЕРБ. Накрая потенциалните партньори ще се огънат и ще клекнат, с идеята да няма нови избори, заяви още Колев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2714 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЧЕРВЕН КОЛЬО, КОЙ СИ ТИ ?

2014.10.29 | 12:25

4
ЧЕРВЕН КОЛЬО- ПЛАТЕНАТА КРЕАТУРА НА БСП.
FAKT

2014.10.29 | 12:24

3
Която и партия да избере българина, тя ПАРТИЯТА (БСП, СДС, БСП, НДСВ, БСП, Атака, БСП, ГЕРБ) ще го предаде коалирайки се с ДПС. # Това значи ли, че мургавите наши братя са по-умни от нас българите продавайки директно гласа си на ДПС ? ? ? . . .

2014.10.29 | 12:24

2
ПЪЛЕН ТЪПАНАР СИ кольо

2014.10.23 | 19:46

1
Тоя идиот кой го пуска-тъпо животно

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини