Моци се появи в бюлетината (снимка)

  • 06 октомври 2014 18:12

  • 2844
  • 1
Моци се появи в бюлетината (снимка)
©

За някои граждани изборът от партии и коалиции се е видял прекалено еднотипен и скучен и затова са гласували за футболиста на Лудогорец Козмин Моци, като са дописали специален номер и за него в бюлетината, пише offnews.bg.

Находчив гражданин смята, че от икономическото блато може да ни измъкне защитникът на футболния Лудогорец Козмин Моци.

Хъсът на румънеца, който класира "орлите" в Шампионска лига, явно е допаднал на избирателя, независимо дали е Сокачев, или не, и той го е задраскал под номер 27. Същият, с който той играе и на зеления терен. С две спасявания на дузпи той донесе 10 милиона евро на клуба си, защо да не се пробва и в политиката? Ако донесе също толкова и на страната ще стане първият във властта, който внася, а не изнася.

Недоволен от състоянието на държавата избирател пък припомня, че презервативът е едно от най-важните открития. Той призовава политиците да не се размножават, като към бюлетината е прикрепил един кондом. Надявайки се, че ще влезе в употреба.

Има още хиляди невалидни бюлетини, в които българинът е дал своето различно виждане как трябва да изглежда НС.

Има глас за Силвестър Сталоун, който не е лишен от логика - той е допринесъл повече за икономиката, отколкото голяма част от бивши и бъдещи депутати. Други са предпочели зад банките да седнат любимите им рок музиканти.

Сред невалидните бюлетини има и самопредложения - хората са се вписали като кандидат-депутати с ясното съзнание, че ще се справят не по-зле от тези, които са издигнати.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2844 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.07 | 15:43

1
bravo

Добави коментар

Водещи новини