Павлова: Най-нормално е Бойко Борисов да бъде премиер

  • 06 октомври 2014 09:56

  • 2466
  • 7
Павлова: Най-нормално е Бойко Борисов да бъде премиер
©

Кампанията свърши, трябва да спрат пропагандните лозунги, трябва да се мисли не само смирено, а и държавнически.

Това призова Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена от ГЕРБ, предаде БНР. Относно условията, които Реформаторския блок поставя за евентуална коалиция с ГЕРБ, Павлова коментира, че е "крайно некоректно някой, който е получил 7% да поставя условия на партията, която за пореден път получава най-голямото доверие". "Да поставят условия кой ще е министър-председател, как ще управлява, с каква програма. Това не беше нито мястото, нито времето, нито имат правото да го правят",заяви Павлова. Според нея не е редно "да преговаряме с другите партии през медиите". По думите й преговори се водят между зрели хора, лице в лице, при ясно поставени програми и платформи. "Когато седнат да говорят, сигурна съм, че има какво да предложат, ако разумът надделее. Защото Реформаторите не искали това и онова, БСП щели да са в опозиция. Нашата позиция по отношение на ДПС също е ясно, така че, ако продължи тази нагласа в днешния ден, нещата няма да се получат. Аз искрено вярвам, че ние преди всичко сме българи, милеем за държавата и ако искаме да имаме държава, трябва да говорим сериозно и за това какво ни предстои", допълни Павлова.

Тя обяви, че в момента не се обсъжда хипотезата Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да не е премиер. "Той е лидер на партията с най-голям резултат и най-нормално е той да бъде министър-председател и друг дебат по тази тема в момента не може да се прави", категорична е тя. Павлова уточни, че по време на предизборната кампания ясно е отправяно посланието, че гласуването за ГЕРБ означава подкрепа за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като премиер. "При положение че има толкова много партии, които влизат в парламента, означава, че има широка представителност на българските граждани, а това беше едно от нещата, които се искаше в това нелеко време от година и няколко месеца на протести", посочи още тя.

Павлова е категорична, че ГЕРБ ще върне мандата, ако разговорите с останалите партии не са успешни. "Какъв избор ще ни оставят, ако всеки дойде със своите условия. Един не иска това, друг онова, всъщност никой не мисли за държавата. Нека да видим дали разумът ще надделее, или личните желания и условия", коментира тя. Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена обясни, че в следващите дни ще реши дали да влезе в парламента като депутат от Варна или от Стара Загора.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2466 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА

2014.10.07 | 14:02

7
Мамамудайба! Саму 85 можах да купя и фалшцирам ! Коши прая сига ! Пак шъ ма клатят !
KUR ZA GERB

2014.10.07 | 14:02

6
KURVATA BOIKO ZA NISTO NE STAVA-SAMO TURSKI XYEVE DA POEMA V YSTATA SI -XAAAAAAAA-XAXAXAXAAAAAAA

2014.10.07 | 14:02

5
Герберастки перспективи : 121 - ядец ,тока , през февруари тикви ще ритаме по улиците , избори , 15 депутата , при НДСВ , а ТИКВАТА при Бирата !
Великия

2014.10.07 | 14:01

4
ГЕРБ въобще да не се занимават с тия реформатори - говняри , да се обади Борисов на Михов и готово , нещата са прости , по натам БСП то ще изритат Станишев на някой конгресс ....трябва бързо да се направи правителство , и то от възможно най малко партии , поне да се избута до 2016 година , няма друг начин ..... а и за тези които го мразят Б.Б. това е идеалния вариант - щото вероятността да се издъни е 99 % ....
asd

2014.10.06 | 14:27

3
nikoi ne postavq ysloviq na boiko.xorata si imat programi kazvat che shte darjat na tqx.povishvane doxodite,erptata da se vrazomqt i taka natatak.vsichko dobro za naroda.ako boiko ne gi iska tiq neshta nqma kak da se polychi koaliciqa.a kato gledam gospod bog ne iska da se saobrazqva sas ostanalite.za koleda novi izbori i gerb sas 25 procenta zashtoto na xorata im pisna ot tozi nagal chovek

2014.10.06 | 14:10

2
Nai normalno-da go poemesh analno-komunisticheska svinia !
Да

2014.10.06 | 14:10

1
Пиги пак си го сложи!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини