Цачева: Конфигурацията в НС е изключително сложна

  • 06 октомври 2014 09:43

  • 2036
  • 4
Цачева: Конфигурацията в НС е изключително сложна
©

ГЕРБ ще говори с всички партии в следващия парламент, които поддържат европейския път за развитие на България.

Това каза Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 от ГЕРБ пред радио фокус. По думите й за 9-ти пореден път на избори ГЕРБ е първа политическа сила, което отрежда на партията мястото на победител. „Чувстваме се като победители. Но дали се чувстваме като управляващи, това е нещо различно. Първо, защото конфигурацията наистина е изключително сложна. Толкова пъстър парламент новата парламентарна история на България не помни. В момента се чуват разнопосочни послания, и не случайно председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в късната вечер на вчерашния изборен ден призова останалите политически лидери на доза смирение и трезво преосмисляне“, коментира Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Тя допълни, че резултат на ГЕРБ се дължи на добрата организация на партията. Цачева подчерта, че е необходимо да се водят разговори с всички политически сили, които са прескочили 4% бариера, и които поддържат европейския път на развитие на България.
„От конфигурацията, която е в момента в парламента, може би една единствена партия „Атака“ има резерви към подобно развитие на страната, но въпреки това ако тя бъде в 43 Народно събрание, безспорно онзи, комуто бъде връчен мандата, е длъжен да води диалог дори с такива политически формации“, каза още Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Тя добави, че ГЕРБ е единствената политическа сила с програма, която детайлно разписва по секторни политики необходимите действия за излизане от политическата криза в страната.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2036 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.10.07 | 01:44

4
Кого си победила ма плевенска поми..я на народа глада ли победи,мизерията ли му победи какво, много знаеш и ти кого си победила,победителка,победи наглоста си,победи краино неприятното си поведение не си хванала Бога за рога не си най–важната това трябва да ти е винаги в акъла–победителка!
SMART ZA YBIECA BOIKOYGLY

2014.10.06 | 14:32

1
IAAAA-GROZNIA TRAVESTIT-A KADE TI E BOIKYYGLY SPERMATA
ГЕРБ

2014.10.06 | 20:12

3
На лидера ти в гърлото! Яд те е, че и ти не можеж да се облажиш ли?!

2014.10.06 | 14:32

2
S toia urod,plashim decata,kato ne iskat da spiat.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини