Формат "ГЕРБ-ДПС" е невъзможен, увери Дончев

  • 06 октомври 2014 08:41

  • 1385
  • 0
Формат "ГЕРБ-ДПС" е невъзможен, увери Дончев
©

Формат "ГЕРБ-ДПС" е невъзможен. Това увери в сутрешния блок на бТВ бившият министър по еврофондовете от кабинета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Припомняме, неговата партия спечели убедително вота на избирателите на вчерашните парламентарни избори.

Каквото има да се случва, то ще бъде съпроводено с доза компромис. Повече компромис трябва да направи този, който е по-малък, побърза да уточни Дончев, коментирайки евентуални бъдещи коалиции.

Бившият министър без портфейл посочи, че за ГЕРБ особена изненада в резултата от изборите не е имало, но било факт, че има много разнолик парламент с много участници.

Имаме пълна дефрагменатация на политическото пространство и имаме един безспорен фаворит, за който 1/3 от българските граждани са дали гласа си. Подобно представяне няма аналог в последните 25 години, отбеляза с городост Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Той обяви, че има информация от терен, че ДПС не са единствените, които купуват гласове и подчерта, че има още 2 политически формации, които го правят, но запази правото си да ги обяви на по-късен етап.

Граби се публичен ресурс, който се влага в избори и се купуват гласове, каза политикът.

Последвайте канала на

1385 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини