Румен Петков: Хората се отвратиха от задкулисието

  • 05 октомври 2014 20:37

  • 1097
  • 1
Румен Петков: Хората се отвратиха от задкулисието
©

Може би това е най-ниската избирателна активност в годините на прехода. Хората се отвратиха от задкулисието. Това коментира в предизборното студио на  TV7 и NEWS7 Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, член на АБВ и водач на листата на партията в Плевен.

"С влизането в следващото Народно събрание трябва да работим за стабилност. В очертаващия се формат от 8 партии е много трудно да се постигне стабилност. Трябва да се каже на обществото - това са петте национални приоритета. Другото е да изберем Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Ако не кажем приоритетите следващият път активността ще е 30%", каза още Петков. Той няма съмнение, че най-тежкият вариант са нови избори.

"Ще е голям язък ако АБВ не влезе, защото при този шарен парламент няма да е справедливо", каза политическият психолог Антоанета Христова. Според нея този, който иска да управлява трябва да привлече хората. "Не чух грижа - хората искат някой да се погрижи за тях", каза още Христова. Тя обясни, че безглаголните послания на политиците показват, че и те самите не се виждат в действие.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1097 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kurti

2014.10.05 | 21:36

1
Най съм отвратен от теб!!! Тъпа комунистическа гад!!

Добави коментар

Водещи новини